Cum alegi culorile camerei in functie de zodie

Casa ta reprezinta sanctuarul tau, mediul in care te simti cel mai confortabil, iar din acest motiv, culorile camerei trebuie releve personalitatea si spiritul tau. Exista nuante pe care le poti alege in functie de zodia ta, pentru a-ti oferi pace, energie si fericire in fiecare moment petrecut in camera.

Cum alegi culorile camerei in fuctie de zodie?

 • Berbec – rosu intens este culoarea potrivita, deoarece exemplifica firea energica si dedicata a acestei zodii. In plus, este culoarea planetei lor dominante – Marte.
 • Taurii au nevoie sa fie inconjurati de verde deschis si in principal alternatii ale acestei nuante, asta deoarece sunt zodii de pamant si trebuie sa fie in mijlocul naturii. Daca nu esti fan al verdelui, poti apela si la culori precum bej sau lila, deoarece creeaza un mediu linistitor. Acesta este necesar pentru a calma taurii, care sunt firi impulsive.
 • Gemenii prefera albul pe peretii din casa. Asta pentru ca le plac spatiile care dau impresia de deschidere, ordine si curatenie. Aceasta zodie este una foarte agitata si mereu ocupata, motiv pentru care peretii trebuie sa fie simpli.
 • Racii se simt cel mai bine cand sunt inconjurati de pasteluri. Se spune ca ei sunt condusi de luna si iubesc culorile care se reflecta la fel ca satelitul natural al Pamantului.
 • Culorile camerei pentru nativii din zodia leu trebuie sa se invarta in spectrul culorii galben si portocaliu. Variatiile acestei culori sunt cele mai potrivite, deoarece sunt aproape de culoarea soarelui, dar pot sugera si regalitatea, reprezentand natura data de animalul reprezentativ. De asemenea, aceasta reflecta si natura lor loiala si optimismul cu care privesc viata.
 • Fecioara are nevoie de culori castanii in camere, deoarece au nevoie de tonuri specifice Pamantului pentru a ramane in elementul lor.

Culorile camerei te ajuta sa te relaxezi

culorile camerei potrivite

 • Balanta – roz-sampanie este cea mai potrivita nuanta pentru aceasta zodie, deoarece evoca natura frumosa, iubitoare si eleganta a acestei zodii.
 • Pentru un scorpion culorile dominante potrivite sunt rosul si negrul. Ele reprezinta adancul emotional care ii caracterizeaza pe scorpioni, care sunt foarte pasionati.
 • Sagetatorul se simte confortabil in nuantele intense de mov, care va impinge spiritul lor filozofic spre a-si dezvolta eforturile spirituale.
 • Capricornul iubeste griul cand vine vorba despre culorile camerei, fiind o culoare conservativa si sigura. Nu poti da gres cu acest ton si il poti potrivi cu orice element de decor. Capricornii sunt firi foarte traditionale si in acelasi timp simple.
 • Pentru varsator cel mai potrivit este bleu-ul, fiind culoarea planetei dominante – Uranus. Ei au nevoie de nuante simple, deoarece sunt firi excentrice si simt nevoia sa experimenteze mult cu decoratiunile. Alte nunate pot da impresia de aglomeratie.
 • Pesti sunt semne de apa, motiv pentru care se simt in elementul lor inconjurati de nuante de turcoaz, saschiu si bleu. Orice nuanta duce cu gandul la mare si la valurile sale ii relaxeaza in camerele in care se afla.
Distribuie:

2 comments

Lasă un răspuns