Cluburi de echitatie in Bucuresti

Daca sunteti in pana de idei asupra modului in care va puteti petrece timpul liber vin cu o propunere care sper sa va inspire. Desi perioada de iarna ne-a fortat sa stam mai mult prin casa, acum ca a venit primavara este timpul sa scoatem capul afara si sa ne bucuram de aerul curat si de caldura la o ora de calarie.

Pentru a veni in ajutorul vostru o sa va fac o scurta lista cu principalele locatii din si de pe langa Bucuresti unde puteti practica aceasta activitate, si unde puteti veni chiar si cu familia.

  • Clubul de echitatie Piccadilly este situat in partea de nord a Bucurestiului, undeva intre Saftica si Tancabesti. Pretul undei sedinte de echitatie cu o durata de 40 de minute este de 70 de lei, iar un abonament de 10 sedinte este de 600 de lei. 

Contact: Mobil: 0729.881.673 sau [email protected]

  • Clubului de echitaţie EQUESTRIA se afla tot in zona de nord in localitatea Tancabesti. Aici pretul unei sedinte de 30 de minute este de 60 de lei, iar a uneia de 45 de minute este 80 de lei. Puteti de asemenea sa optati si pentru abonamente de cate 10 sedinte la preturi mai avantajoase.

Contact: 0757 064050 sau  [email protected]

  • Aflat tot in zona de nord a Bucurestiului in localitatea Potigrafu, clubul de echitatie Robin Hood, este un pic mai inedit. Aici pe langa clasicele plimbari calare in tarc, puteti sa va plimbati impreuna cu un instructor cu calul si prin padure. Pretul unei astfel de sedinte de 60 de minute este de 60 de lei – 75 Lei in weekend. Am fost aici anul trecut si mi-a placut foarte mult, este un fel de ferma a animalelor, copii pot calari ponei, se pot juca cu iepurasii si pot alerga in natura, in timp ce tu dai o tura cu calul prin padure.

Contact: 0749.149.292 sau [email protected]

Imi place calaritul in primul rand pentru sentimentul de libertate pe care il ai, iar din punctul meu de vedere este una din cele mai relaxante activitati pe care poti sa le ai in timpul liber.

Distribuie:

Lasă un răspuns