Cum alegem mobila pentru locuinta personala

Atunci cand urmeaza sa cumpere mobila pentru locuinta personala, inaintea de achizitia propriu-zisa, fiecare potential client are nevoie de o sesiune serioasa de documentare, atat pe internet, cat si in showroom-urile specializate.

Pentru a fi la curent cu ultimele tendinte, dar si pentru a te familiariza cu preturile, asa incat sa fii pregatit/a si cu cardul alimentat, fa-ti temele de acasa cu meticulozitate. Din aceste considerente, nu ocoli anunturile pe care in general le consideri enervante, caci nu se stie niciodata ce voucher de reduceri ai risca sa ratezi din pura ignoranta, mai ales ca in perioada asta se ofera tot felul de discount-uri considerabile la articole precum diverse nuante de vopsea decorativa, ca tot se apropie curatenia de toamna.

Daca intentionezi sa remprospatezi aerul din casa ta, nu ezita sa te inspiri chiar si de la prieteni sau de prin saloanele prin care din varii motive, ai ajuns sa te afli. Chiar daca se prea poate sa nu gasesti ceva care sa se potiveasca intocmai cu interiorul pe care ti-l doresti, fii cu bagare de seama si lasa-ti mintea sa creeze tot felul de posibile scenarii, vei fi surprins/a atunci cand vei constata cu stupoare ce aromnios se aseaza in cele din urma lucrurile.

Incearca sa nu te cramponezi neaparat de strictetea bugetului familiei atunci cand alegi mobila pentru casa ta. Gandeste ca un anteprenor si constientizeaza singur/a ca esti pe cale sa faci o reala investitie, deci este de indicat sa dai un ban, o singura data si bine. Totusi, daca nu iti permiti si nici nu doreste sa te hazardezi cu modele si culori indraznete, nu uita ca niciodata nu se va demoda clasicul, asa ca pastrand aceasta linie, esti in siguranta, atat tu, cat si casa ta, care va fi frumos decorata si peste cativa ani.

Recomandarea specialistilor este ca, atunci cand urmeaza sa alegem mobila, sa se tina cont de proportii si aici vorbim mai intai de toate de spatiul de care dispuneti. Nu este deloc placut ochiului sa incarcati o camera mai mult decat ii permite propriile dimensiuni. In plus, ganditi-va la activitatile concrete ce se vor desfasura in incaperea pe care doriti sa o mobilati si alegeti in functie de aceasta finalitate mobilierul. De preferat este sa acceptati se sfaturi atunci cand faceti o astfel de achizitie, mai ales daca de ea vor beneficia si alti membri ai familiei. Totusi, luati in calcul pertinenta parerilor mai mult sau mai putin avizate.

Sper ca aceste sfaturi sa va raspunda la intrebarea ” cum sa alegem mobila pentru locuinta personala”.

cum alegem mobila

Distribuie:

Lasă un răspuns