Cum alegi patutul pentru copii?

Pentru viitorul membru al familiei, ca mama va doriti tot ce este mai bun si mai frumos, pentru ca el sa creasca fara lipsuri si intr-un mediu cat mai bun.

Cumparaturile pentru copilasi incep in primul rand cu patutul in care ei se vor odihni, parte ce in primele luni va ocupa foarte mult timp din viata lor, somnul fiind foarte important in dezvoltare.

In primul rand patutul ales pentru copil trebuie sa aiba marginile destul de inalte incat acesta sa nu aiba cum sa cada din el sau sa sara atunci cand va mai creste putin si se va ridica singur in picioare iar pentru a evita lovirea, colturile sunt de preferat sa fie rotunjite. Pe marginile patului se poate pune o protectie ingusta din material moale incat daca bebelusul se intoarce in somn, sa nu se loveasca iar cand sta culcat sa nu vada in afara pentru a fi distrat si sa poata adormi repede.

Salteaua deasemenea are un rol foarte important dezvoltarea corpului fara probleme. Nu este bine sa fie nici una moale  deoarece oasele, atat de firave vor sta incorect fapt care va genera dureri si probleme, dar nici foarte tare incat sa devina incomoda ceea ce, iar, genereaza diverse afectiuni. Deasemenea asigurati va ca salteaua este din materiale antialergice pentru ca in urma transpiratiei, copilul sa nu se irite sau sa aiba alte probleme la nivelul pielii.

Distribuie:
Distribuie
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *