Cum incetati o cearta in cuplu

Oricat de bine ne-am intelege cu partenerul, cu siguranta exista momente in care ne certam sau pur si simplu ne contrazicem din vreun anume motiv. Poate ca suntem prea obositi si nu ne mai convine nimic din ce vedem sau auzim, sau poate pentru ca pur si simplu parerile sunt diferite.

Chiar daca poate parea ciudat, uneori aceste certuri sunt sarea si piperul relatiei. Cand deja a trecut ceva timp peste voi, deja totul devine monoton. Micile certuri te pot face sa iesi din rutina zilnica si sa iti vezi partenetul cu alti ochi. Totusi, nu este bine sa ne certam tot timpul, sa ne contrazicem de dimineata pana seara, sau sa stam suparati de fiecare data cand ne vedem.

Pentru a aplana conflictele trebuie sa facem ceva…altfel cearta poate continua ore si ore… Este bine sa facem ceva amuzant pentru a termina cu cearta. Ceva care sa va faca sa radeti pe amandoi este perfect.

O alta modalitate de a uita de cearta este gatitul. Propunei sa gatiti ceva impreuna sau poti sa ii prepari chiar tu ceva bun de mancare si mica voastra cearta se face ca si uitata.

Nu uita! Nu trebuie sa se ajunga la despartire dintr-o simpla cearta! Gandeste-te in momentele acelea cum ar fi viata fara partenerul tau si atunci vei vedea ca trebuie sa faci ceva sa se linisteasca apele.

cearta

Distribuie:
Distribuie
1 Comentariu
  • cred ca cel mai bine sa poti incheia o cearta in cuplu e sa lasati amandoi de la voi , nu se poate merge mai departe daca sunteti 2 persoane orgolioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *