Relatie la distanta – Dragoste eterna sau moartea pasiunii?

relatie la distanta

Dragostea nu intreaba niciodata cand vine. Nu ii pasa de rasa, de varsta, de distanta. Ea se instaleaza comod, ne acapareaza viata si isi face de cap cu trairile si sentimentele noastre.

Abia asteptam sa il vedem pe cel iubit, sa il strangem in brate, sa ii soptim cat de mult il iubim.

Vrem sa il vedem cat mai des, de preferat zilnic, pentru ca avem senzatia ca fara el nu putem respira. Adormim cu el in gand, ne trezim cu el in gand

Insa, ce facem cand cel pe care il iubim nu este langa noi? Cand distanta ne impiedica sa facem toate lucrurile astea? Cand l-am vrea clipa de clipa langa noi, insa il avem doar mult prea putin?

 

Cum mentinem vie o relatie la distanta?

Fie ca abia v-ati cunoscut si sunteti proaspat indragostiti, fie ca deja aveti cativa ani de relatie in spate si, din motive care nu tin de voi, trebuie sa stati despartiti o perioada, este extrem de greu sa intretii o relatie la distanta. Greu, dar nu imposibil.

 

Daca exista dragoste si incredere, puteti trece peste orice obstacol ati avea in cale si puteti mentine o relatie la distanta la fel de vie ca la inceput.

  • In primul rand, trebuie sa aveti incredere in partenerul vostru. Fara incredere, ajungeti la zicala “Ochii care nu se vad, se uita!”. Neincrederea duce la gelozie excesiva si la certuri care nu fac bine, in niciun caz.

 

  • Sunati-va cat de des puteti, insa nu va agasati! Poate uneori are nevoie sa iasa cu prietenii la o bere. Poate uneori ai nevoie sa iesi cu fetele la un suc sau sa faci o baie lunga cu spuma. Nu trebuie sa faceti o tragedie din faptul ca a stat mai mult la baie si a uitat sa isi ia telefonul cu el.

 

  • Fiti sinceri unul cu altul! Cand intervine distanta, e si mai greu sa ai incredere in cineva. Daca mai esti si mintit si iti dai seama de lucrul acesta, totul e pe cale sa se destrame. Oricat de mult v-ar fi frica de reactia partenerului, sinceritatea va fi intotdeauna apreciata.

 

  • Daca distanta nu e foarte mare, incercati sa va vedeti macar o data la cateva weekend-uri. Chiar si o zi in compania celui drag va va reincarca bateriile pentru o perioada mare de timp. Daca nu va permiteti, incercati sa economisiti din alte parti si sa reduceti la minumum cheltuielile.

 

  • Daca distanta e prea mare pentru a va vedea, o camera web face minuni. Internetul e un loc minunat, care ne usureaza munca si dorul. Vedeti-va zilnic, macar cateva minute!

 

Increderea si sinceritatea sunt regulile de baza ale unei relatii la distanta

 

  • Nu uitati sa va spuneti cat de mult va iubiti! Cand aveti o relatie la distanta, este nevoie de mai multe asigurari si reasigurari. Nefiind langa partener, pot aparea interpretari gresite si e pacat.

 

  • Comunicati cat mai mult, pe toate caile posibile! E-mail, telefon, sms, messenger… Optiuni sunt nelimitate.

 

  • Faceti-va mici surprize! E de ajuns ca cel drag sa se treazeasca dimineata cu un e-mail de la voi, in care ii amintiti cat de mult il iubiti. Face minuni!

 

  • Aveti incredere! Aveti incredere! Aveti incredere! Pana la urma, la asta se rezuma totul.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns