Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie?

Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie? Crezi ca asta este o intrebare de baraj? Te asigur ca nu este. Pentru cei care cred in zodii este o intrebare pe care o adreseaza des celor din jurul lor. Ce preferinte au cei din zodia Taur? Dar cei din Berbec? Stiai ca cei din zodia Berbec sunt amatori ai stilului minimalist? 

Tendintele se schimba si in designul de interior. Daca in anii trecuti ne decoram casa in functie de trend, iata ca putem opta sa amenajam locuinta si in functie de zodie. Culori mai calde, tonuri neutre, materiale masculine, elemente colorate, stil minimalist sau vintage? Ati crede ca toate astea vin la pachet cu semnul zodical? Specialistii spun ca da.

 Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie?

Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie?

Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie?

Berbec – iubeste: spatiile deschise,  mobilierul cat mai putin (adora formele geometrice), culorile aprinse.

Taur – iubeste: stilul clasic si confortabil, culorile in tonuri cat mai calde si canapelele de piele.

Gemeni – iubeste: unicitatea si culorile vibrante, veiozele si vazele pe care le poate muta cu usurinta.

Rac – iubeste: natura, asa ca se poate inconjura de conuri de brad sau crengute si frunze uscate, tonurile calde si stilul vintage.

Leu – iubeste: sa fie inconjurat de prieteni, asa ca va cauta mereu sa creeze un spatiu familiar si confortabil chiar daca asta inseamna sa vopseasca peretii in culori vii: rosu, auriu, turcoaz.

Fecioara – iubeste: sa aiba casa curata, stilul rafinat si linistea. Va opta mereu pentru piese de mobilier pe care le poate intretine usor.

Cum sa iti aranjezi casa in functie de zodie?

Balanta – iubeste: armonia si musafirii, așa ca isi va amenaja casa intr-un mod accesibil si elegant. Adora tonurile calde.

Scorpion – iubeste: tot ce are legatura cu natura, asa ca sa nu te surprinda daca vei gasi ghivece cu flori mari sau acvarii. Scorpionul este curajos si se afla mereu la poli opusi: fie adopta un alb predominant, fie foloseste cele mai intense nuante. Ideal ar fi sa gaseasca o cale de mijloc.

Sagetator – iubeste: natura si florile, asa ca sigur va avea o mini gradina in balcon. Tonurile calde sunt preferatele lui si adora obiectele create de mari designeri.

Capricorn – iubeste: sa faca parada cu casa lui pentru ca stie ca aceasta ii reflecta statutul. Foloseste tonurile neutru care ofera sobrietate si o tenta de lux.

Varsator – iubeste: stilul modern si futurist, otelul sau sticla. Foloseste mereu tonuri vibrante: albastru, violet,

Pesti – iubeste: singuratea, asa ca vor folosi culori calde, calme. Vor crea mereu o atmosfera confortabila si calduroasa.

Distribuie:

Lasă un răspuns