Cum sa te tii de serviciu cand ai 3 copii?

Supporting your family, enjoying your work, and having a good relationship with your kids are some of the ways that working moms define success, according to CareerBuilder, which surveyed over 800 working parents with kids under 18. A little over half of working moms said they feel equally successful in their parenting and their careers, which is roughly the same as the 49% of men who said the same.Sunt Mirela si am 38 de ani! Am 2 baieti si o fata. Baietii sunt gemeni si au 7 ani iar fetita are 5 ani! Nu puteti sa va imaginati cat de greu mi-a fost la inceputuri. Am fost in depresie dupa nasterea baietilor. E tare greu sa te descurci, mai ales cand nu poti sa te misti din casa, absolut deloc.

 

Pana la varsta de 31 de ani, nu am stat niciun moment fara sa muncesc. Imi placea stilul meu de viata bulversat, in care adormeam la ora 3:00, ma trezeam la 7:00 si eram fresh. Apoi… am hotarat impreuna cu sotul meu ca timpul trece. Si uite asa… am dat nastere unei fetite superbe, pe nume Eva. Toate erau bune si frumoase… apoi am ramas din nou insarcinata. Au venit pe lume gemenii Calin si Teodor. Atunci a inceput marele chin.

 

copii gemeni

Cand ai gemeni, trebuie sa faci 2 lucruri in acelasi timp. Eu trebuia sa fac 3. Eva avea doar 2 ani. A fost cumplit. Doi ani au fost crunti. Nu dormeam noptile, nu mancam, nu faceam nimic altceva decat sa schimb pampersi, sa cant, sau sa legan copii. Dupa doi ani, am descoperit ca pot sa ii duc la gradinita zona Izvor si sa ma apuc din nou de munca.

Mai tarziu, am descoperit ca pot sa ii las la afterschool, pentru ca imi era tare greu sa fac naveta de la munca, sa ii duc la socrii… care la randul lor aveau si ei serviciu. Va spun sincer ca nu ma simteam in stare sa le ofer o educatie. Nu mai aveam vlaga sau idei. Am ales gradinita particulara, unde sunt educati exact cum trebuie. Stiu ce inseamna valorile. Imi iubesc copiii mai mult decat orice pe lume, dar nu dadeam randament in a-i creste si educa exact cum trebuie. Vara, ii duc la scoala de vara si imi place la  nebunie sa vina acasa si sa-mi spuna in cor ca au invatat foarte multe lucruri. Va recomand din suflet sa apelati la asa ceva, mai ales daca nu va descurcati. Cei 3 ani de cand ii duc pe toti trei la gradinita, au insemnat mult pentru ei si s-au dezvoltat exact cum trebuie.

 

Woman talking on phone and using laptop computer

Ma bucur ca mi-am varsat of-ul si stiu ca nu sunt singura mama in aceasta situatie! Acum pot sa am un job, pot sa ies in parc cu copiii si pot sa fiu fresh in fiecare zi la munca! Incercati si voi! Poate merge!:)

 

Cu drag, Valeria!

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns