De ce handbalul feminin este mai important decât cel masculin

Handbalul este unul dintre cele mai apreciate sporturi mai ales în România. Dacă alegi să pariezi pe handbal, sfatul multora este să pariezi pe handbalul feminin. Acest lucru se datorează faptului că avem echipe de handbal feminin care sunt în top și au reușit performanţe foarte mari în istorie cum ar fi câștigarea Cupei Campionilor și alte titluri de acest gen. Handbalul feminin a înregistrat o evoluție spectaculoasă în ultimii ani față de handbalul masculin care putem spune că nu a avut parte de o ascensiune către topuri vreodată.

Dacă alegi să pariezi pe handbalul feminin ai parte de o varietate de pariuri. Cel mai preferat pariu este cel de 1×2. Acest tip de pariu presupune mizarea pe câștigător sau pe remiză. De precizat este faptul că în acest sport varianta de remiză este cotată extrem de bine. O altă variantă de pariu o constituie handicapurile. Acest pariu se referă la diferența de puncte la care va câștiga echipa aleasă.

Varianta total puncte

Tot o variantă de pariu des întâlnită este cea de total puncte. Aici se dă o linie de mijloc și tu trebuie să mizezi dacă total de puncte va fi sub sau peste linia stabilită de casa de pariuri pe care o alegi. Poți paria și pe echipa care înscrie cele mai multe puncte într-o repriză. Vei paria pe echipa care înscrie cele mai multe puncte într-o singură repriză pe toată durata meciului. O variantă pe care o găsim preponderent în handbal sunt pariurile pe repriza în care se vor înscrie cele mai multe puncte. Aici vei avea 3 variante pe care să mizezi. Poți miza pe cele mai multe puncte în repriza 1, în repriza 2 sau că numărul de puncte va fi egal în cele două reprize iar la ultima variantă din cele trei, cota va fi mult mai mare.

Pariază pe rezultat dublu

Unul dintre cele mai apreciate ponturi handbal azi este pariul pe rezultat dublu. La acest tip de pariu vei găsi nouă variante de mizare. Trebuie să alegeți echipa care va conduce meciul la pauză și echipa care va încheia meciul cu un scor mai mare decât adversara. Dacă vei alege să mergi pe egal – egal vei observa că ai o cotă extrem de mare.

Pariu pe handicapuri asiatice

Un pariu întâlnit în aproape toate sporturile și foarte popular este pariul pe handicapuri asiatice. La acest tip de pariu vei miza pe diferența de puncte la care se va impune una dintre echipe în fața celeilalte.

Toate aceste pariuri se aplică și la handbalul masculin, dar majoritatea pariorilor vor alege întotdeauna handbalul feminin pentru că acolo ai parte de mult mai multă acțiune și performanță.

Distribuie:

Lasă un răspuns