Exercitii de slabit in confortul locuintei personale

Incepand de azi, lipsa timpului, in ceea ce priveste mersul la sala, nu mai poate fi o scuza. Din acest moment, va prezentam o serie de exercitii de slabit, usoare si la indemana oricareia dintre dumneavoastra. Ceea ce este si mai interesant de mentionat este faptul ca toate aceste activitati pot fi realizate din confortul propriului camin, fara a fi necesara deplasarea la sala de fitness, deplasare care, de multe ori, rapeste mult din timpul unei persoane.

Asadar, se incepe cu inviorarea de dimineata, un set de exercitii care pune sangele in miscare si care produce energie, atat de necesara pe tot parcursul zilei. Intr-o prima etapa, se incepe cu exercitiile de intindere, ca o incalzire a muschilor. Se incepe cu asezarea in genunchi si aplecarea trunchiului, unind totodata mainile in jurul picioarelor, pana in momentul in care pieptul atinge barbia. Timpul in care se cere a sta in aceasta pozitie depinde de fiecare persoana in parte, in functie de rezistenta. O data realizat acest exercitiu, poti continua prin ridicarea in picioare, intinderea mainilor si aplecarea corpului, in asa fel incat mainile sa atinga gleznele. Acest exercitiu cere un minim de efort, calculat la 15 secunde.

exercitii pentru acasa

Fotoliul sau scaunul din dormitor poate deveni acum un real punct de sprijin, in realizarea exercitiilor fizice. Cum este posibil? Datorita flotarilor cu sprijin, exercitiu menit sa intareasca si sa tonifice musculatura. Folositi mana dreapta ca punct de sprijin pe fotoliul bine pozitionat, duceti mana stanga la spate, coborandu-va si ridicandu-va catre/ dinspre scaun. In continuare, se repeta acelasi exercitiu, dar cu cealalta mana.

exercitii cu gantereMuschii bratelor pot fi acum tonifiati cu ajutorul a doua sticle de 1 l, sticle pe care le umpleti cu apa. Tineti cate o sticla plina in fiecare mana si incercati sa ridicati aceste greutati. Acest set de exercitii se dovedeste a fi un excelent ajutor in lucrarea abdomenului, a muschilor fesieri si a coapselor. Nu trebuie uitate nici ridicarile de bazin. Acestea se pot exersa prin intinderea pe spate, la nivelul solului si prin ridicarea bazinului, umerii si talpile ramanand singurele puncte de sprijin. Exercitiul se repeta de cate ori este posibil: mai multe incercari, rezultate mai rapide, pentru obtinerea siluetei mult visate!

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *