Idei pentru mini vacanta de Paste

Chiar daca vacanta de Paste este oarecum departe noi spunem ca ar fi bine sa incepem sa o luam in considerare din timp, deoarece doar asa putem obtine cele mai avantajoase oferte.

Asadar sa incepem…

1. Pastele in strainatate:

Prima si cea ma dorita vacanta pentru majoritatea familiilor ar fi sa mearga intr-o excursie in strainatate, un city break sau chiar o saptamana in una din capitalele Europei ar fi vacanta perfecta.

Deoarece suntem in luna martie si vremea in principalele capitale ale Europei este buna, speram ca si de Sarbatorile de Paste va fi la fel de prietenoasa, asadar putem alege ca si destinatie de vacanta:

Roma – Italia (orasul celor 7 coline):

De vizitat: in principal toate atractiile sunt in aceeasi zona astfel aveti de vizitat Coloseum-ul, Forumul Roman, Fontana di Trevi, Columna lui Traian, biserica Santa Maria in Aracaoeli, Monumento di Vittorio Emanuelle, Panteonul, Santa Maria sopra Minerva, Trastevere & Santa Maria in Trastevere, Vaticanul.

Pe langa aceste atractii aveti foarte multe restaurante, magazine pentru shopping si magazine cu suveniruri.

Mai jos aveti o poza cu mine si cu Alina prietena mea de la  www.mychiclifestyle.blogspot.ro, poza facuta anul acesta in luna februarie la Fontana di Trevi

fontana di trevi mama si sotie
Londra, orasul celor 100 de centi, Anglia:

In primul rand as vrea sa va spun ca este orasul meu preferat, dar sa trecem peste asta, cer ar fi de vizitat?
– Parlamentul, Manastirea Westminster, London Bridge, London Eye, Tower of London, Palatul Buckingham, Palatul St. James, Catedrala St. Paul.

Trebuie sa aveti noroc ca sa nu ploua intr-o zi la Londra dar chiar si asa peisajele, gradinile si cladirile o sa va placa foarte mult si o sa doriti sa parcurgeti orasul pe jos.

Restaurantele, magazinele pentru shopping si pentru suveniruri sunt asemanatoare cu cele de la Roma, sunt foarte aproape de atractiile turistice.

Pentru a obtine costuri foarte bune am ales sa-mi rezerv hotelul cu 2-3 luni inainte prin booking.com si zborul cu avionul tot cu 2-3 luni inainte prin Wizz Air (aici sunt inscris si in clubul Wizz Air Discount Club).

Eu Mamasisotie.ro adica Marcu Tina, prietena voastra, am fost in toate cele 2 capitale, daca aveti intrebari referitoare la cum sa va organizati vacanta in aceste orase va stau la dispozitie, puteti da mail la [email protected] sau puteti comenta la acest articol.

In functie de timp o sa revin cu un nou articol in care o sa va prezint si alte idei pentru mini vacanta de Paste.

Distribuie:

Lasă un răspuns