Avantajele cititului

Cititul este o experienta incredibila si un hobby care are multe beneficii. Ca si persoana pasionata de lectura nu pot decat sa va incurajez sa va apucati de o astfel de activitate si sa va bucurati de toate beneficiile ei.

Cititul este o ocupatie care nu consuma energie, si ajuta la conservarea mediului inconjurator. Daca cititi in timpul zilei, consumul de curent electric este zero, iar in timpul noptii puteti sa va bucurati de aceasta pasiune folosind un bec de veioza care consuma foarte putin.

Cu o singura carte poti avea parte de numeroase ore de distractie. O carte te poarta prin tot felul de stari, de la drama la dragoste si comedie.

O carte indiferent de calitatea ei iti va oferi cunostinte noi. Nu exista carte, oricat de proasta ar fi ea, din care sa nu poti invata ceva. O carte te poate face de asemenea sa te gandesti mai bine la adevaratul scop al vietii, sa iti reconsideri valorile si chiar sa te ajute sa iti schimbi comportamentul si abordarea situatiilor de zi cu zi.

Si pentru ca partea financiara este foarte importanta pentru fiecare dintre noi, un alt avantaj este pretul. O carte necesita o investitie relativ mica, iar daca nu dispuneti de banii necesari pentru astfel de investitii puteti oricand  sa va faceti un abonament la o biblioteca si sa imprumutati cartile pe care vreti sa le cititi.

O carte este o bucurie pe care o puteti imparti. Cel mai mare avantaj al unei carti din punctul meu de vedere este faptul ca poate fi imprumutata si celor apropiati voua. Daca ati citit o carte care v-a placut foarte mult nu o pastrati doar pentru voi si dati-o si prietenilor.

Cititul este un hobby cu numeroase beneficii, si sincer din punctul meu de vedere nici un dezavantaj, asa ca bucurati-va de o carte ori de cate ori puteti, si invatati-va copilul sa faca acelasi lucru.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *