Informatii utile despre aparatorile laterale pentru pat

Pe piata exista multe produse concepute special pentru siguranta celor mici in timpul somnului, inclusiv bariere de protectie si aparatori laterale pentru pat cum sunt cele de pe https://www.buy4baby.ro/aparatoare-laterala-pat. Parerile sunt impartite cand vine vorba despre aceste doua tipuri de produse, in special pentru faptul ca ofera un nivel diferit de siguranta.

Aparatorile laterale sunt concepute din spuma cu memorie si arcuri de torsiune si sunt mai putin restrictive decat barierele de protectie. Aceste aparatori laterale pentru pat sunt proiectate pentru a se potrivi in siguranta pe orice saltea, asigurand protectie copiilor in timpul somnului. Avand o inaltime redusa si fiind usor de escaladat, o aparatoare laterala pentru pat este indicata pentru copiii mai mari, care sunt mai independenti, dar care totusi risca sa cada din pat daca au un somn agitat.

Cum functioneaza o aparatoare laterala pentru pat?

In mod traditional, parintii folosesc bariere de protectie pentru pat, pentru siguranta copilului in timpul noptii. Desi sunt extrem de utile si sigure, barierele sunt mai restrictive si mai inestetice pentru un copil mai mare. Aparatorile laterale pentru pat, realizate din spuma, sunt facute pentru a fi discrete, eficiente si usor de utilizat. Desi este discreta, aparatoarea laterala este inca suficient de mare pentru a-l proteja pe cel mic in timp ce doarme.

Acest produs se potriveste in siguranta sub orice tip de saltea, cu inaltimea intre 5 si 25 cm. Bumperul flexibil este creat din materiale prietenoase cu copiii, nu lasa spatii periculoase intre saltea si bumper si se poate indoi pentru a se potrivi perfect si pe o saltea de dimensiuni mai mici. Instalarea unei aparatori laterale pentru pat se face extrem de usor, aceasta fiind insotita de cadre metalice care sunt fixate sub saltea si care sustin exteriorul bumperului, pentru a impiedica deplasarea acestuia in afara patului.

Fiind realizata in intregime din spuma, o aparatoare laterala pentru pat s-a dovedit a fi un produs foarte sigur pentru copii. Un astfel de produs combina confortul si siguranta, utilizand materiale de cea mai buna calitate. Astfel, cu una sau mai multe aparatori laterale pentru pat, poti crea o bariera sigura, dar extrem de confortabila, de-a lungul laturilor deschise ale patului celui mic.

De ce ai nevoie de o aparatoare laterala pentru pat?

Somnul agitat este frecvent la copiii mici. Fara o protectie adecvata, sansele de a cadea din pat sunt mult mai mari. Nu-ti poti impiedica copilul sa se miste in timpul noptii, dar este totusi important sa te asiguri ca este in siguranta atunci cand doarme singur.

Aparatoarea laterala din spuma moale ofera siguranta si este potrivita pentru copiii mai mici de 3 ani, care nu mai vor sa doarma in patutul lor. Un bumper flexibil il impiedica pe cel mic sa cada din pat in timpul somnului, dar ii ofera libertatea de a se urca in pat sau de a cobori, oricand doreste. Aparatoarea laterala nu este deloc restrictiva, are un aspect placut si este moale la atingere, fiind usor acceptata de catre orice copil.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *