Jogging-ul sau cum sa ramai mereu tanara

Alergatul este unul dintre cele mai usoare sporturi pe care le poti practica, este un excelent exercitiu cardiovascular care te ajuta atat la nivel fizic cat si psihic, imbunatatind considerabil starea de spirit a celui care il practica.

Am inceput sa alerg acum cateva luni, prima reactie pe care o ai nu este una pozitiva, da…te simti un pic mai relaxata, dar este obosita, transpirata si respire greu, iar daca nu faci asta din nou a doua zi nu o vei mai face prea curand. Nu vreau sa te descurajez, doar ca stiu din propria experienta ca ai nevoie de perseverenta, la un moment dat nu vei mai putea sa te opresti.

Vrei sa incepi de astazi, iata ce ai nevoie!

Nu te stresa prea mult cu echipamentul, ia o pereche veche de adidasi sau tenesi si vezi daca iti place sa alergi, dupa poti opta si pentru adidasi speciali. Hainele trebuie sa fie lejere, neaparat sa ai o bustiera pentru sport sau iti poti lua un tricou mai strans, te asiguri ca nu te dor sanii dupa.

La inceput nu alerga mai mult de 20 de minute pentru a nu face febra musculara, incepe initial cu niste exercitii usoare, genoflexiuni, rotirea gleznelor si continua cu o alergare usoara.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa fii mai sanatoasa, te invitam sa te inscrii in concurs si sa castigi una dintre perechile de pantofi sport de mai jos. Inscrie-te acum!

Distribuie:

Lasă un răspuns