Patru seriale cu medici pe care sa le vezi

Esti mama si sotie si asta iti ocupa tot timpul. Mancare, curatenie, copii, cumparaturi, graba si iar graba.

Insa, uneori ai nevoie si de putin timp pentru tine. Sa citesti o carte, sa vezi un film, sa iesi la o cafea. Daca va plac serialele cu medici, recomandarile mele sigur va vor atrage.

Care sunt cele patru seriale cu medici pe care sa nu le ratezi!

Mie mi-au placut toate patru. Doua din ele inca mai ruleaza, ceea ce ma bucura.

House - seriale cu medici

HOUSE

Este serialul meu favorit. Doctorul Gregory House nu se da in laturi de la nimic pentru a rezolva cazurile complicate. Este cinic, arogant, ironic, machiavelic chiar, dar un bun specialist. Nu ii sta nimic in cale si are o imaginatie extraordinara. Rolul principal este jucat de Hugh Laurie. Serialul a avut 8 sezoane și are nota 8,8 pe IMDB, din aproape 350.000 de voturi. E un serial de neratat.

 

Anatomia lui Grey

ANATOMIA LUI GREY

A inceput in 2005 si este la sezonul 14. Este unul din serialele cu medici pe care trebuie sa le vezi, datorita complexitatii acestuia. Prezinta atat cazuri speciale, cat si viata medicilor care lucreaza in spital, cu bune si rele. Anatomia lui Grey este un serial care provoaca dependenta, inca de la primul episod. Are nota 7,6 pe IMDB, din aproape 200.000 de voturi.

 

ER

ER

ER l-am descoperit din greseala, cautand seriale cu doctori. A durat din 1994 pana in 2009 si a avut 15 sezoane. Chiar daca e mai vechi, este extraordinar si actorii joaca foarte bine. Plus ca, aveti sansa sa il vedeti pe George Clooney, tanar. La fel ca in Anatomia lui Grey, si ER imbina perfect drama din spital cu drama vietii de zi cu zi. Are nota 7,7 pe IMDB, din aproape 45.000 de voturi.

 

Chicago Med

Chicago Med

Chicago Med e cel mai recent dintre serialele cu medici pe care le-am descoperit. A inceput in 2015 si este la al treilea sezon. Sigur va vor placea actorii carismatici si actiunea alerta. Are nota 7,5 pe IMDB, din 7500 de voturi.

 

Voi ce seriale urmariti? Ati vazut vreunul din preferatele mele?

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns