Petrecerea de cununie perfecta in 3 pasi

De cele mai multe ori, cununia religioasa cu cea de la primarie si cu marea petrecere de nunta au loc in aceeasi zi. Exista si cupluri care aleg sa isi uneasca destinele intr-un mod discret si sa nu transforme ziua casatoriei intr-un eveniment de sute de persoane. Chiar daca faci parte din aceasta tabara insa, trebuie sa organizezi o mica petrecere dupa cununie. Este adevarat ca nu vei avea nevoie de rochie de mireasa, nu vei avea nevoie de sute de invitatii si de sute de invitati, insa pentru a transforma aceasta petrecere intima in ceva deosebit, este bine sa tii cont de o serie de sfaturi. Cei de la femeia.ro au descoperit cateva sfaturi iar noi vom incerca sa descoperim cateva in plus.

Mancarea este esentiala

Daca vrei o petrecere reusita trebuie sa te asiguri ca mancarea si bautura sunt de cea mai buna calitate. Dragostea trece si prin stomac iar un meniu delicios va ramane, cu siguranta, in amintirea ta, a jumatatii tale si a invitatilor.

Mare atentie la invitati

Daca in cazul unei nunti in toata regula este simplu, deoarece inviti pe absolut toata lumea, in cazul unei petreceri mici, trebuie sa te limitezi la 30-40 de persoane. Ai grija pe cine chemi si mai ales pe cine nu chemi. Incearca sa ffaci in asa fel incat sa nu se simta nimeni prost pentru ca nu a fost chemat. Este o munca extrem de solicitanta sa gasesti exact persoanele care vor veni la cununie, insa nu trebuie sa lipseasca prietenii foarte apropiati si familia.

Haine elegante, dar confortabile

Nu in ultimul rand, atat tu cat si partenerul tau trebuie sa aveti haine in care sa va simtiti bine. Nu trebuie sa va imbracati sport, insa in loc de a opta pentru o rochie greoaie de mireasa, spre exemplu, opteaza pentru o rochie confortabila de seara combinata cu niste incaltaminte lejera. Atitudinea este mult mai importanta la un astfel de eveniment si pentru a avea o atitudine perfecta trebuie sa te simti cat mai bine.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns