Ziua mea de relaxare

Stresul de zi cu zi nu ne face deloc bine, este un fapt dovedit stiinfic pe care il resimtim sub forma de oboseala, irascibilitate, stare de sanatate proasta si multe alte efecte.

Fiecare dintre noi are nevoie de o zi in care sa uite de tot si de toate, stiu si mie imi suna ciudat si imposibil de realizat, dar am decis ca este timpul sa pun in practica ziua mea de relaxare. Este deja a doua oara cand fac asta trebuie sa va spun ca ma simt minunat.

Saptamana trecuta m-am cazat intr-un hotel frumos din Bucuresti, am stat o zi intr-o camera absolut superb cu jacuzzi aproape de centrul orasului.

l-am lasat pe sotul meu sa aiba grija de casa si m-am imbarcat intr-o calatorie foarte interesanta. Mi-am inceput ziua cu o cafea in oras cu prietenele mele, pe care nu le-am vazut de foarte mult timp, a fost revigorant sa vorbim despre viata noastra fara sa ne intindem biberoanele pe masa, nu ma intelegeti gresit, imi iubesc enorm familia si imi doresc sa fiu o viata intreaga langa ei, dar ca mama ai nevoie de o zi pentru tine, vei fi o mama mai buna, mai relaxata.

Am continuat cu un masaj de relaxare si o sedinta de spa, nu am dat foarte mult pe acest pachet, nu vreau sa investesc foarte mult pentru ca nu este asta ideea principala a zilei.

Daca totusi nu vrei sa mergi prea departe de casa poti gasi un salon de masaj care iti poate oferi servicii direct in confortul casei tale, la o cautare rapida am gasit o sedinta de masaj la domiciliu cu 60 de lei.

Cred ca fiecare femeie isi doreste sa aiba o zi sau macar cateva ore pentru ea, conteaza foarte mult sa ai sustinere din partea familiei tale.

Relaxare placuta!

Distribuie:

Lasă un răspuns