Remedii naturale pentru tuse la copii

Este o perioada in care atat copiii cat si noi adultii racim foarte repede. Copiii sunt mai sensibili si trebuie sa le acordam o atentie deosebita. Se cunosc multe remedii naturale pentru tuse la copii iar noi am incercat sa le selectam pe cele mai eficiente si la indemana. Tusea la micuti poate fi tratata usor cu ajutorul remediilor naturale pe care noi ne propunem sa vi le spunem in acest articol.

  • Se spune ca daca tai 2-3 cepe si le pui pe o farfurie la capul copilului tusea va trece mai repede. Chiar daca este un pic ciudat si miroase putin urat, te asiguram ca va da rezultate.
  • Tinctura de propolis este foarte buna. Poti folosi varianta spray si ii poti pulveriza micutului tau in gat. Este foarte buna si te va scapa de aceasta problema cu siguranta.
  • Pentru a-l scapa de tuse, mai poti sa ii faci inhalatie. Da…vechea metoda…apa fierbinte il pui sa stea deasupra vasului si sa inhaleze. Tusea ii va trece mult mai repede.
  • Chiar daca nu este foarte placut poate pentru copii, usturoiul este perfect pentru  a-ti scapa micutul de tuse. Poti sa il zdrobesti si sa il incalzesti putin in tigaie. Bineinteles trebuie sa il consumi cald.
  • Siropul de mugur de brad este foarte bun de asemenea. Se gaseste in farmaciile naturiste si ii va calma tusea copilului tau cu siguranta.

 

Voi ce remedii naturale pentru tuse la copii cunoasteti?

remedii naturale pentru tuse la copii

Distribuie:

One comment

Lasă un răspuns