Sfaturi pentru o viata mai fericita

Este greu sa sfatuiesti alte persoane cum sa fie fericite. Acesta este un lucru care difera de la om la om, unii sunt fericiti intr un anume fel pe cand altii au nevoie de cu totul altele incat sa se considere fericiti.

Sunt totusi cateva elemente care o data prezente in viata oricarei persoane  cu siguranta contribuie la fericirea acestora, indiferent de ce inseamna asta.

In primul rand nu mai acordati o atentie mai mare decat este nevoie, problemelor relativ mici care intrervin in viata fiecaruia. Nu mai faceti dintr-o problema care poate trece usor, o catastrofa care sa va manance energie si liniste pe termen lung si sa va distraga atentia de la alte lucruri  importante.

Axati-va mai mult pe ceea ce va implineste spiritual decat pe lucrurile materiale care in timp se degradeaza, pierd sau se uita. Ceea ce simtit este mult mai puternic in timp si va implineste mai mult decat orice lucru material.

Nu va mai suparati pe persoanele apropiate cand nu va impartasesc aceleasi idei ci acceptati-le asa cum sunt si tineti cont de ceea ce fac la randul lor pentru dumneavoastra.

Incercati sa uitati de la o zi al alta lucrurile care v-au suparat sau intristat si incercati sa va bucurati de fiecare zi  asa cum este, cautand partea buna a fiecarei intamplari.

Nu este usor, cand se intampla tot felul de evenimente neprevazute sau rele, dar depinde de fiecare in parte sa si infrumuseteze viata si sa o transforme pana ajunge sa fie asa cum si-a dorit o dintodeauna.

Distribuie:

Lasă un răspuns