Soțul tău pariază? Învață-l să pună primul pariu online la Casa Pariurilor

 

Dacă ți se pare că soțul tău pierde prea mult timp în agențiile de pariuri, învață-l să pună primul pariu online la Casa Pariurilor.

În urmă cu două decenii, pariurile reprezentau doar niște jocuri de poker amicale între prieteni, însă fenomenul a escaladat atât de mult în zilele noastre, încât avem în jur de 4000 de agenții de pariuri stradale în România.

Ultimele studii arată că 6% din populația adultă a României joacă lunar la pariuri, iar peste 20% dintre cetățeni își încearcă șansa la loto în fiecare an.

De aceea, este foarte probabil ca și iubitul sau soțul tău să fie un consumator de jocuri de noroc. În cazul pasionaților de adrenalină, nu de puține ori se întâmplă ca un drum până la farmacie sau până la piață să se transforme într-o ședere de câteva ore. Dacă vrei să eviți aceste întârzieri ale partenerului tău, învață-l să parieze online la Casa Pariurilor, una dintre cele mai bune agenții de pariuri sportive din România.

Primul pariu

Chiar dacă nu cunoști absolut nimic despre pariuri, asta nu te împiedică cu nimic să-i facilitezi soțului un nou început în mediul online. Odată accesat site-ul, trebuie să îi creezi un cont de utilizator.

Procesul poate dura cel mult două sau trei minute și presupune introducerea unor date din buletin, cum ar fi: nume și prenume, CNP, adresă, dar și a unor informații digitale: adresă de e-mail, nume de utilizator și parolă.

Apoi, recomandat ar fi să-i descarci aplicația pe telefon, care se instalează la fel de simplu ca oricare alta. Această aplicație transmite și evenimente sportive în format live video, așa că de acum vei putea păstra televizorul pe canalele tale preferate, lăsându-l pe partener să urmărească meciurile pe tabletă sau pe telefon.

Bineînțeles, următorul pas presupune depunerea unei sume de bani în cont. Tranzacțiile de acest gen se pot efectua online prin card de debit/credit, Paysafecard și Skrill. Însă, la Casa Pariurilor există și o alternativă care este pe gustul multor români, și anume posibilitatea de a depune și retrage bani direct din agențiile de pariuri în numerar, fără să presupună mijloace bancare sau taxe.

Dacă ai parcurs toți pașii indicați, în acest moment ești pregătită să-i înmânezi telefonul sau tableta soțului tău și să-l determini să petreacă mai mult timp în compania ta. În afară de asta, ai mai dobândit și avantajul că de acum puteți avea o evidență cât se poate de transparentă cu privire la cheltuielile lunare care se duc în această direcție.

Beneficii neașteptate

Începând cu luna septembrie a anului 2015, noul sistem de licențiere al operatorilor de jocuri de noroc online din România s-a schimbat, iar în piața autohtonă au rămas mai puțin de 20 de operatori activi. În numai câteva luni de la deschidere, Casa Pariurilor le-a oferit utilizatorilor săi nu mai puțin de 3 bonusuri gratuite, care constau în sume de 50 și respectiv 25 RON.

Pentru a putea retrage acești bani, era suficient să pariezi o singură dată suma respectivă, ceea ce nu era deloc greu de realizat. Chiar dacă nu oferă bonusuri de bun-venit în acest moment, Casa Pariurilor îi surprinde pe fani în tăcere, iar această metodă de fidelizare este pe placul tuturor pasionaților, care se simt favorizați într-un anumit fel.

În altă ordine de idei, cotele oferite de acest operator sunt neașteptat de bune, dacă ne gândim că de obicei, agențiile stradale nu se ridică la nivelul celor online. Casa Pariurilor pare să fie totuși excepția de la regulă. Partenerul tău de viață va înțelege și va gusta aceste amănunte, care ție probabil că nu îți spun nimic.

Sper că vei reuși să obții ceea ce ți-ai propus și dacă vei urma pașii indicați în acest articol, nu ai nici un motiv să nu reușești!

Pentru a vedea lista complete de agentii de pariuri sportive autorizate de ONJN va recomandam sa accesati acest link: https://pariurix.com/agentii 

Distribuie:

One comment

Lasă un răspuns