Beneficiile mersului pe bicicleta

Vremea incepe incet incet sa se incalzeasca asa ca este momentul sa iesim sa ne incalzim la soare. Si ce activitate poate fi mai potrivita pentru a face acest lucru decat mersul pe bicicleta. Pe langa faptul ca este distractiv, mersul pe bicicleta iti aduce si numeroase beneficii.

  • As vrea sa promovez mersul pe bicicleta nu doar ca mod de a-ti petrece timpul liber, ci si atunci cand mergi la munca, sau la cumparaturi. Pe langa economiile pe care le faci la benzina, esti mai aproape de natura, si te poti bucura lucrurile si oamenii care te inconjoara, lucruri pe care in mod normal le-ai ignora.
  • Te mentii in forma. De ce sa pierzi timp care catedodata se dovedeste a fi pretios, facand sport in fiecare zi, cand poti compensa acest lucru mergand pe bicicleta. Mai mult, de ce sa dai bani pentru a face acest lucru zi de zi, cand mersul pe bicicleta este gratuit? Mersul pe bicicleta este unul din cele mai sanatoase sporturi, asa ca poate e cazul sa incepi sa il practici si tu.
  • Ajungi sa iti cunsoti mult mai bine cartierul si orasul. Atunci cand mergem cu masina sau metroul, trebuie sa recunoastem ca nu acordam prea multa atentie lucrurilor din jurul nosrtu. Cu bicicleta lucrurile tind sa fie diferite, asa ca profita, si mergi mai des cu acest mijloc de transport, vei vedea cate locuri minunate de care nu stiai ca exista vei descoperi in jurul tau.

Desi in general investitia intr-o bicicleta poate fi destul de costisitoare in functie de cat de performanta vrei sa fie, sunt sigura ca beneficiile vor compensa acest aspect.

Distribuie:

Lasă un răspuns