Supa de rosii cu dovlecel

Nu e niciodata prea tarziu sa schimbam ceva. Nu e niciodata prea tarziu sa recunoastem ca facem greseli. Nu e niciodata prea tarziu sa spunem ca ne pare rau. Nu e niciodata prea tarziu sa-ti spui convingerile. Nu e niciodata prea tarziu sa incepi sa faci sport. Nu e niciodata prea tarziu sa-ti schimbi obiceiurile alimentare. Nu e niciodata prea tarziu sa spui “nu”. Nu e niciodata prea tarziu sa visezi. Nu e niciodata prea tarziu sa credem in noi. Nu e niciodata prea tarziu sa inveti sa gatesti. Nu e niciodata prea tarziu sa faci o supa de rosii cu dovlecel.

Pentru supa de rosii cu dovlecel ai nevoie de:

–         1 kg de rosii;

–         1 dovlecel potrivit ca marime;

–         1 ceapa mica;

–         Ulei de masline;

–         Apa;

–         Busuioc proaspat;

–         Sare;

Spalati si taiati dovlecelul in cuburi mici. Decojiti rosiile si taiati-le in cubulete mici. Tocati ceapa marunt.

Intr-o tigaie mai inalta puneti toate ingredientele tocate sa se gatesca in 3-4 linguri de ulei de masline. Adaugati apa cat sa se acoper legumele si lasi sa se gateasca pana cand legumele sunt fragede. Asezonati cu sare dupa gust. Luati de pe foc si mixati compozitia intr-un blender.

Puneti supa de rosii cu dovlecel in boluri si decorati cu frunze de busuioc.

Pofta (ne)buna!

 

Distribuie:

One comment