Timpul petrecut in doi

Ma uit in jurul meu si vad cum toata lumea este din ce in ce mai ocupata. Catedodata suntem atat de absorbiti de toate lucrurile pe care trebuie sa le facem la munca, prin casa si uitam ca relatia noastra are si ea nevoie de timpul nostru. Poate ca unul dintre principalele motive pentru care unele relatii esueaza este tocmai aceasta “uitare” de a petrece timp impreuna, doar voi doi. Daca va simtiti in pana de idei despre ce ati putea face impreuna, sa stiti ca orice lucru oricat de simplu pare este constructiv, dar aveti si cateva surse de inspiratie mai jos:

gatiti impreuna1. Gatiti impreuna. Veti fi surprinsi cum o activitate care facuta singuri pare o corvoada devine distractiva. Secretul este sa priviti totul ca pe o joaca fara a va enerva ca partenerul nu face totul asa cum le-ati face voi.

2. Iesiti la restaurant sau in pub doar voi doi. Daca aveti o viata sociala intensa, o sa observati ca la un moment dat iesirile voastre in oras sunt facute doar impreuna cu prieteni. Este bine sa iesiti si in doi, si sa nu va fie frica ca nu veti avea subiecte de conversatie

3. Faceti impreuna lucrurile care va plac. Daca aveti pasiuni comune ca sala, teatrul sau poate si shopping-ul practicati-le impreuna, sunt sigura ca sunt multe alte lucruri pe care le puteti face separat sau impreuna cu prietenii.

4. Vacantele obligatoriu in doi. Concediile sunt singurele perioade din an in care lasam stresul deoparte si suntem relaxati. O perioada perfecta pentru a consolida o relatie, asa ca este ideal sa le pretreceti in doi, si sa creati noi amintiri impreuna.

Sunt sigura ca pe langa variantele de mai sus veti gasi si altele care poate se potrivesc mai bine cuplului, timpul petrecut in doi este cel care care consolideaza o relatie deja formata, iar din punctul meu de vedere nu ar trebui sa pierdem niciodata din vedere acest lucru.

Distribuie:

Lasă un răspuns