3 pensule pentru machiajul ochilor

Te-ai gandit vreodata cum reusesc unele femei sa aiba un ten de invidiat, un machiaj perfect si rezistent? Pe langa produsele de calitate pe care le folosesc, pentru a-si ingriji tenul, multe femei isi aleg cu grija si ustensilele cu care isi aplica machiajul. Iar daca vorbim despre ochi, este cu atat mai important sa acordam atentie produselor pe care le aplicam si modului in care acestea sunt aplicate.

Pentru un machiaj profesional, specialistii www.cupio.ro recomanda 3 pensule pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in portfard:Pentru un machiaj profesional, specialistii www.cupio.ro recomanda 3 pensule pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in portfard:

  • Pensula pentru fardul de ochi este indispensabila oricarei femei. Pensulele confectionate 100% din par de ponei sunt cele mai potrivite pentru a realiza un machiaj profesionist, rezistent, care iti pune ochii in valoare. De asemenea, pensula permite aplicarea uniforma a fardului pe intreaga pleoapa. Cauta o pensula cu peri rotunjiti si machiajul ochilor va fi mai usor de realizat ca niciodata. O astfel de pensula costa doar 28 lei pe cupio.ro
  • Pensula pentru blending este special conceputa pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a fardului de ochi. Pensula de blending este ideala pentru amestecarea culorilor, gradual, de la o nuanta la alta. Aceasta este foarte precisa, astfel asigura rezultate profesionale, este confectionata din par 100% natural de ponei si poate fi achizitionata de pe site-ul Cupio la pretul de 28 lei.
  • Pensula pentru linii fine este conceputa pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a tusului de ochi . Pensula este confectionata 100% din par natural de samur si este prevazuta cu maner de lemn, ceea ce-i asigura manevrarea foarte usoara.

Cele 3 pensule recomandate de specialisti vin chiar si in ajutorul femeilor care nu sunt experimentate in arta machiajului, fiind usor de manevrat si dandu-le posibilitatea acestora sa experimenteze noi culori si forme ale machiajului. Nu ramane decat sa dai frau creativitatii si sa te lasi purtata in lumea artei make-up-ului.

Cupio pune la dispozitia celor pasionate de make-up si tehnici de infrumusetare o gama diversificata de pensule, produse cosmetice, gene false, extensii pentru par, unghii false si multe alte produse care fac deliciul femeilor.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *