Ghid pentru economii in Bucuresti

Bucurestiul este un oras in care te poti distra din plin, un oras in care nu te plictisesti, dar unde ai nevoie de bani pentru a te putea descurca. Salariile nu intotdeauna sunt pe masura asa ca astazi va oferim cateva sfaturi despre cum sa economisiti bani in Bucuresti.

economisire
Un prim mod prin care ati putea economisi bani in Bucuresti este aceea de a renunta la transportul cu masina proprie in favoarea transportului in comun. Sunt multe avantaje in alegerea deplasarii cu transportul in comun in Bucuresti. Stim cu totii ca este un oras foarte aglomerat iar in orele de varf, deplasarea cu masina personala este un chin. Pe langa faptul ca economisiti mult mai multi bani, calatorind cu transportul in comun ajungeti si mult mai repede la destinatie. Sigur, sunt si cateva inconveniente. Faptul ca astepti in statie iar afara este frig sau ploua, sau faptul ca uneori este foarte mare aglomeratie si stai foarte inghesuit nu este deloc placut, insa pune in balanta avantajele si dezavantajele si vei vedea ca daca intr-adevar vrei sa economisesti bani cu siguranta vei opta pentru calatoria cu transportul in comun.

mers pe jos economii
Un alt mod de a economisi este sa mergi pe jos. Uneori luam masina sau metroul doar pentru doua statii. Nu este asa mare tragedie sa mergem doua statii pe jos. In plus de asta…este gratis si faceti si miscare. Statul toata ziua pe un scaun la birou iar apoi rezolvarea problemelor personale, nu va lasa timp sa faceti miscare. Mergand putin pe jos are beneficii deci si pentru sanatatea voastra.
Mancarea la cantine este foarte ieftina si daca nu stai prea bine cu banii poti sa economisesti foarte mult mancand aici. Nu este neaparata nevoie sa mananci la cele mai scumpe restaurante. Poti foarte bine sa mananci la cantina si astfel vei mai putea pune ceva bani deoparte.

cantina Bucuresti
Cu totii ne dorim haine frumoase de la cele mai mari branduri dar de asemenea stim ca sunt foarte scumpe asa ca pentru a mai economisi niste bani putem sa facem shopping chiar si de la second hand-uri. Sunt haine de calitate si acolo si unele chiar nu sunt purtate…deci daca un stai prea bine cu banii asta poate fi o solutie.

haine second hand
Daca ti se dezlipeste putin perechea de pantofi asta nu inseamna ca trebuie sa o arunci. O solutie buna este sa o mergi la cizmar. Iti vei pastra astfel perechea de pantofi preferata mai mult timp si vei economisi si bani.

cizmar Bucuresti
Hainele ne sunt indispensabile. Ne dorim sa facem shopping cat mai mult timp, sa ne imbracam cu cele mai moderne haine. Poti economisi bani si poti avea si niste haine moderne   daca apelezi la un croitor. Iti poti confectiona absolut orice model de haine vrei si la preturi multi mai accesibile.

croitor bucuresti

De asemenea conteaza si ceea ce facem cu economiile, este ideal sa economisim si sa avem tot timpul o rezerva dar in vremuri de criza este bine sa investim in educatia noastra si a familiei noastre.

Voi ce metode economisire aplicati?

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *