5 motive pentru a avea manichiura profesionala

Fie ca iti place sa arati intotdeauna impecabil si iubesti moda, esti o mama vesnic ocupata sau o pensionara, o manichiura profesionala este exact ceea ce ai nevoie. Aceasta te ajuta sa ai putin timp doar pentru tine. Pe langa relaxarea pe care ti-o ofera timpul petrecut la un salon pentru a obtine o manichiura profesionala, acesta are si alte avantaje.

Majoritatea femeilor obisnuiesc sa isi faca manichiura doar din motive ce tin de aspect. Pe langa aceasta, conteaza si relaxarea obtinuta si schimbarea de look data de o noua culoare sau un nou model. Insa pe langa acestea, o manichiura profesionala are si alte avantaje. In continuare, iti vom prezenta cinci motive pentru care ar trebui sa te bucuri si tu de o manichiura profesionala.

Reda viata pielii, cuticulelor si unghiilor

Conditiile meteo afecteaza unghiile si cuticulele. Cu ajutorul unei manichiuri profesionale, poti reda viata unghiilor si hidrata cuticulele. Vei fi surprinsa de efectul relaxant pe care o astfel de manichiura il are asupra unghiilor. Vremea rece, stresul si neglijenta fata de unghii le determina sa se usuce si sa isi piarda toata hidratarea si aspectul placut. Asadar, o manichiura profesionala este ceea ce ai nevoie pentru a reda viata unghiilor tale.

Relaxare si rasfat

Daca intrebi o femeie de ce isi doreste o manichiura la salon, sansele sunt sa iti raspunda ca pentru relaxare. O sedinta de manichiura la un salon iti asigura o eliberare de stres si timp petrecut pentru tine. Nu numai unghiile tale vor suferi o adevarata transformare in urma acestei experiente, ci intreaga ta stare de spirit. Te vei simti minunat, relaxata si fericita.

 Sanatatea unghiilor

Sanatatea unghiilor inca prezinta un mister pentru numeroase femei. Multe se intreaba de ce forma unghiilor este atat de neregulata, sau de ce se exfoliaza si chiar se rup unghiile. Ei bine, desi nici medicii nu au o explicatie concreta, cert este ca unghiile sunt afectate de toate schimbarile interne ale organismului tau. Corpul alimenteaza toate organele si partile corpului, dar unghiile sunt ultimele care primesc nutrientii si vitaminele necesare. Asadar, orice se intampla in organism, afecteaza sanatatea unghiilor, a pielii si a parului. Insa daca te asiguri ca manichiura ta este intretinuta corespunzator, in mod regulat, te asiguri ca depui toate eforturile pentru a arata si a te simti bine.

Unghii curate si prezentabile

Indiferent de care este ocupatia ta, unghiile si mainile curate sunt importante. Oamenii se uita intotdeauna la mainile si unghiile celor cu care interactioneaza. Astfel, este esential sa afisezi un aspect ingrijit, profesional.

In tendinte cu o manichiura profesionala

Atunci cand apelezi la o manichiura profesionala, poti alege dintr-o varietate de culori si modele. Toate acestea sunt alese in prealabil, de catre manichiurista, pentru a fi in tendintele sezonului, anului sau evenimentului pentru care te pregatesti. Poate ai vazut chiar pe internet o culoare de oja sau o manichiura pe care ti-ar placea sa o ai. Spune-i acest lucru specialistei de la salon, si te poti bucura de o manichiura profesionala, in trend.

Asadar, dupa cum ai vazut, manichiura iti ofera diverse motive de bucurie si relaxare. Te vei simti bine, vei arata ingrijit si te vei bucura de admiratia tuturor.

Distribuie:

Lasă un răspuns