Manichiura spa

Salonul Bellesa va pune la dispozitie o gama larga de servicii pentru maini ingrijite si sanatoase. Printre acestea, se numara manichiura spa, la care apeleaza tot mai multe femei, care doresc sa aiba mainile perfecte.Salonul Bellesa va pune la dispozitie o gama larga de servicii pentru maini ingrijite si sanatoase. Printre acestea, se numara manichiura spa, la care apeleaza tot mai multe femei, care doresc sa aiba mainile perfecte.
Ce este manichiura spa?
Manichiura spa reprezinta un tratament complex de ingrijire a mainii si a unghiilor, care se bazeaza pe doua principii de baza: starea de bine si relaxarea. Aceasta are mai multe avantaje de care este bine sa tineti cont, in cazul in care doriti sa va faceti o programare la salonul Bellesa. Astfel, manichiura spa dureaza cu aproximativ 25 de minute mai mult, fata de o manichiura clasica, in plus, prin tratamentele si produsele folosite se pune mai mult accentul pe ingrijire si sanatatea mainilor si a unghiilor, si nu doar pe aspect.
Inainte de aplicarea trtamentului, vi se va stabili tipul de tratament de care urmeaza de beneficiati, adaptat pielii si unghiilor dumneavoastra. Manichiura spa se realizeaza in mai multe etape, care trebuie respectate cu strictete pentru ca rezultatul final sa fie unul cat mai bun si dumneavoastra sa fiti multumita de serviciile oferite in cadrul salonului Bellesa. Astfel, cei mai importanti pasi ce trebuie urmati atunci cand se efectueaza o  manichiura spa sunt: exfolierea, revitalizarea, reinnoirea si protectia. Iata mai jos, prezentate pe larg etapele manichiurii spa, pentru ca dumneavoastra sa stiti exact in ce consta acest tip de manichiura:
1- Pentru inceput, este necesar sa se curete si sa se indeparteze oja veche, folosind o acetona de calitate, care nu deterioreaza unghia;

2- Se realizeaza exfolierea. In cadrul acestei etape se va folosi sare aromata, cristale de exfoliere sau o crema cu particule de gomaj. Celulele moarte vor fi indepartate usor, cu blandete, in timp ce dumneavoastra veti fi relaxata.

3- Se realizeaza revitalizarea cu o pudra de curatare prin intermediul careia se indeparteaza scrub-ul si petele de pe unghii.

4- Se aplica o crema hidratanta, cu efect antioxidant. In cadrul acestei etape veti avea parte de un masaj relaxant si foarte placut.

5- Dupa ce s-au realizat etapele anterioare, acum pielea si unghiile sunt pregatite pentru a se putea realiza manichiura propriu-zisa.

Mai intai se pilesc unghiile, li se da forma dorita de dumneavoastra, ulterior se aplica uleiul pentru cuticule, iar apoi acestea vor fi indepartate. In cazul unghiilor care sunt ingalbenite, se aplica un ser de pigmentare pentru indepartarea petelor. Dupa ce unghiile sunt perfect curatate se va aplica pe ele un ulei revigorant cu rol de hidratare, care este imbogatit cu vitaminele A si E. La final, se poate aplica lacul de unghii dorit sau chiar diverse modele sau accesorii.
Pentru a va pastra frumusetea si naturaletea unghiilor cat mai mult este indicat sa le acordati atentia si ingrijirea cuvenita, iar manichiura spa poate fi pentru dumneavoastra solutia ideala. Rezultatul final va fi unul deosebit: maini catifelate si hidratate si unghii sanatoase si elegante. Nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de salonul Bellese, pentru a beneficia de perfectiune in materie de frumusete si sanatate.

manichiura spa

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *