7 avantaje ale apartamentelor in regim hotelier

Atunci cand te hotarasti sa pleci in vacanta alaturi de familie, doresti sa petreci cat mai mult timp cu membrii acesteia si sa aveti parte de momente speciale impreuna. Acest lucru nu se poate intampla insa atunci cand cazarea are loc intr-o pensiune, intr-un hotel, ori intr-un motel. In aceste locuri nu se permite sederea unui numar mai mare de persoane intr-o singura camera. Acest aspect a adus apartamentele si garsonierele in regim hotelier in topul preferintelor familistilor, grupurilor de prieteni si nu numai.

De fapt, in momentul in care se doreste a petrece un timp de calitate in prezenta unui numar mai ridicat de persoane, majoritatea opteaza pentru un regim hotelier Bucuresti. Capitala este intotdeauna populata si vizitata de multi turisti care doresc sa descopere fascinantul oras, sa se distreze, sa traiasca aventuri si sa se odihneasca intr-o locatie ce ofera maximum de confort. Asadar, domeniul hotelier este extins, fapt pentru care oamenii au posibilitatea sa aleaga modalitatile care li se par a fi cele mai eficientede pe piata. 

Cu toate ca in urma cu cateva luni de zile, turistii optau pentru cazarile puse la dispozitie de hoteluri, in ziua de astazi,  au inteles ca apartamentele si garsonierele in regim hotelier reprezinta o optiune mult mai eficienta. Din dorinta de a trai in maximum de confort, de a avea intimitate si de a plati un pret avantajos, majoritatea celor care doresc sa petreaca un timp de calitate in Bucuresti, decid sa solicite rezervarea unei garsoniere sau a unui apartament.

Iata care sunt cele mai mari beneficii ale apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier.

1. Apartamentele in regim hotelier Bucuresti beneficiaza de 2, 3, sau chiar 4 camere in care au ocazia sa se instaleze familistii sau grupurile de prieteni. Astfel, rezultand un concediu ce garanteaza o sedere demna de regi si regine.

Cu siguranta, atunci cand te afli in cautarea acestui tip de cazare, doresti sa o faci tocmai pentru ca simti nevoia ca cei cu care ai pornit in concediu sa fie intotdeauna alaturi de tine. De fapt, chiar pentru asta sunt menite vacantele – sa apropie membrii familiei, sa uneasca grupul de prieteni si sa le ofere ocazia sa isi petreaca timpul cat mai mult unii in compania celorlalti. Acest lucru nu se poate intampla insa atunci cand se opteaza pentru cazarea intr-un hotel sau o pensiune. In camerele puse la dispozitie de acestea sunt acceptate doar un anumit numar de persoane, ceea ce inseamna ca atunci cand e vorba de un grup mai mare, membrii nu vor avea ocazia sa stea impreuna.

Atunci cand se aduc in vizor apartamentele in regim hotelier, turistii trebuie sa stie ca nu este impus un numar maxim de persoane care poate sa se cazeze in acest loc. Asadar, grupul va fi nedespartit.

2. Siguranta ta, precum si a celor care te insotesc va fi intotdeauna pe primul loc. Fiecare apartament si garsoniera in parte beneficiaza de paza 24/24, ceea ce inseamna ca protectia ta nu va fi pusa niciodata la indoiala. Nimeni nu va putea patrunde in interiorul locuintei pe care ai inchiriat-o, tocmai datorita faptului ca pentru indeplinirea acestei sarcini, se angajeaza cei mai competenti oameni.

De fapt, in acest loc te vei afla intr-o siguranta mult mai mare, chiar si decat in propria ta casa.

3. Conditiile de care turistii beneficiaza in acest loc sunt similare cu cele din hoteluri. Astfel, cosmeticele hoteliere ce sunt incluse in pret sunt de cea mai buna calitate si de asemenea, pot fi utilizate de catre orice client.

In plus, la dispozitia tuturor se afla serviciile de curatenie ce au loc in fiecare saptamana. Totusi, daca doresti sa optezi pentru acest tip de cazare, trebuie sa stii ca nu vei fi deranjat de nimeni, tocmai pentru ca ajutorul pentru igienizarea spatiului se va realiza o singura data pe saptamana.

4. Intimitatea este punctul forte al apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier. Daca atunci cand se opteaza pentru sederea intr-un hotel, trebuie sa tii cont de anumite reguli, precum si de un program bine stabilit, atunci cand vine vorba de modalitatea de cazare pe care o avem in vizor in cadrul acestui articol, libertatea primeaza.

Astfel, poti sa faci ce vrei si cand vrei, fara a deranja pe nimeni si fara ca cineva sa iti puna intrebari in acest sens. In plus, nu vei fi deranjat de nimeni. De cele mai multe ori, in hoteluri, turistii sunt deranjati de alte persoane galagioase, sau chiar de sunetul asurzitor al aspiratorului de pe hol. Acest lucru nu se intampal niciodata atunci cand se opteaza pentru apartamentele si garsonierele in regim hotelier. 

5. Se economisesc sume semnficative de bani. Daca vei alege acest tip de cazare, trebuie sa stii ca pretul va fi unul bine stabilit pentru fiecare apartament sau garsoniera in parte. In acest loc nu va trebui sa platesti o suma de bani pentru fiecare persoana, asa ca, fie ca sunteti un grup de 10 sau de 3 persoane, pretul achitat va trebui sa fie acelasi. In acest sens veti reusi sa faci economii destul de valoroase pe care le puteti investi in activitati distractive pe care le puteti realiza in Bucuresti.

6. Toate conditiile din acest loc sunt diversificate si calitative. Persoanele care doresc sa poposeasca in acest loc pret de cateva zile sau saptamani, vor beneficia de multiple dotari, printre care se numara: aerul conditionat, internetul wireless, TV-ul LCD, vesela si tacamurile, cablul TV, masina de spalat, frigiderul, lenjeriile si prosoapele albe, cuptorul cu microunde, precum si multe altele.

Astfel, ai ocazia sa iti stabilesti programul dupa bunul tau plac, fara sa depinzi de nimeni. De exemplu, daca iti doresti sa iti savurezi cafeaua si micul dejun mai tarziu, nimeni nu te va atentiona in legatura cu asta. Atunci cand vine insa vorba de cazare al hotel, trebuie sa cobori la restaurantul acestuia la o ora bine stabilita pentru a lua mesele esentiale din zi.

7. Confidentialitatea isi spune cuvantul intotdeauna atunci cand se alege o cazare un unul din apartamentele sau garsonierele in regim hotelier. Asadar, daca iti doresti sa te cazezi in liniste, fara sa fii intampinat de catre alte persoane cunoscute, aceatsa reprezinta cea mai eficienta varianta. Refugiul tau de cateva zile sau saptamani va fi unul pe masura ce nu va atrage atentia celor din jur asupra ta. Astfel te vei bucura de o sedere relaxanta, sigura si sub maximum de confidentialitate.

Ofera-ti libertatea maxima de a te caza intr-un loc in care te bucuri de toate dotarile necesare, ai parte de protectie 24/24, intimitate, faci economii, si totodata ai ocazia sa iti petreci timpul pretios in compania celor dragi intr-un oras plin de aventura si mister.

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *