Activitati de primavara in aer liber

Daca in perioada iernii vremea friguroasa si deprimanta mai putea fi considerata o scuza pentru a ne petrece timpul in casa uitandu-ne la televizor, acum ca aerul de primavara a inceput sa ne inunde narile este timpul sa iesim din barlog.

Sincer desi in aceasta perioada vremea atat de insorita a facut ca multa lume sa iasa in parc, starea de bine pe care o am dupa o astfel de plimbare compenseza senzatia de disconfort creata de aglomeratie. Daca mai aveti si un pitic sau pitica pe langa voi, atunci ar trebui sa fiti de doua ori mai motivati sa iesiti cu el / ea in parc, si sa va bucurati alaturi de copil si de sot de primavara.

Iesiti la o partida de badminton. Desi inca nu este foarte cald , daca prindeti zile in care nu bate vantul, aceasta activitate mi se pare perfecta pentru serile de primavara. Pe langa faptul ca va bucurati de soare si de aerul curat, va mai tonificati si muschii care sunt sigura ca se resimt dupa o iarna petrecuta in casa.

Iesiti la un picnic in padure. Nu sunt adepta gratarelor, atat din motive ecologice cat si din cauza ca de cele mai multe ori lumea se separa in doua tabere : fetele care stau la barfa si baietii care se aduna la o bere in jurul gratarului. Dar o iesire la picnic cu prietenii este modul perfect de a petrece o sambata, mai ales ca sunt multe locuri in Bucuresti si in jurul lui care au fost special amenajate pentru aceasta activitate.

Daca nu aveti totusi o padure aproape de casa, puteti iesi intr-un parc, mai ales daca aveti copil mai mic, se va bucura cu siguranta de locuri de joaca noi.

Scrierea acestui articol mi-a facut o pofta nebuna de plimbare asa ca voi iesi sa iau o gura de aer si sper ca si voi veti face acelasi lucru !

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *