Ajutoare in lupta cu kilogramele

  1. Cumpara-ti un catelus.  Vei fi surprinsa cum poate un mic prieten blanos sa te ajute in lupta cu kilogramele care iti dau atata bataie de cap. Secretul? Indiferent de cat de urata este vremea de afara iti garantez ca vei iesi la o plimbare.
  2. Fa exercitii pe muzica. Studiile arata ca in special femeile sunt mai motivate sa faca exercitii daca programul este conceput pe muzica. Pe internet gasesti destul de multe selectii de melodii cu un ritm care se potriveste cu bataile inimii tale, pe care poti sa iti faci exercitiile.
  3. Scoate din dulap cel mai sexy outfit pe care il ai. Sunt sigura ca ai prin dulap o rochie care iti place la nebunie, si care desi nu iti mai vine o pastrezi in speranta ca la un moment dat te vei putea bucura din nou de ea. Poate e cazul sa o scoti mai in fata ca un reminder a ceea ce iti propui sa faci.
  4. Fa-ti un abonament. Daca iti faci un abonament la nutritionist sau la sala, pe care evident il platesti in avans, ai mai multe sanse sa te prezinti la sedintele programate. Pana la urma banii sunt un puternic motivator.
  5. Analizeaza-te in oglinda. Nu ar trebui sa faci acest lucru pentru a te deprima, ci pentru a te motiva, pentru a iti da seama de unde pleci si unde ajungi.

Scaderea in greutate nu este o lupta usor de purtat, dar important este sa ramai motivat pe tot parcursul acestui proces care poate fi de lunga durata.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *