1 ianuarie 2016 – cum incepem noul an ?

1 ianuarie 2016

1 ianuarie 2016 – prima zi a noului an, primul fresh-start de dupa noaptea anterioara de Revelion. Incercand sa ne revenim, unii dupa oboseala acumulata de sarbatorii, unii dupa mahmureala din ajunul anului nou, ne trezim la realitate si constatam ca 5-le s-a transformat intr 6 si uite asa s-a mai scurs un an din viata noastra. A sosit momentul optim pentru un nou inceput, fie ca vrem, fie ca ne-ar fi placut sa-l mai amanam putin, dar 2016 a dat buzna in vietile noastre ocupate si ne constrange oarecum sa stam sa cumpanim cum, de ce si pentru ce vom intreprinde toate actiunile viitoarelor 365 de zile, caci, daca nu stiati, intr-adevar, 2016 este un an bisect.

Sunt unele persoane foarte organizate, care tot timpul stiu care le va fi miscarea urmatoare, genul de persoane cu liste de tot felul, dar mai sunt si unii care se ghideaza pe principiul Carpe diem!, insa de regula in 1 ianuarie al fiecarui an, cu totii stam si analizam si ne gandim retrospectiv la ce am reusit sa realizam in anul ce tocmai a trecut. Pasul imediat urmator este planificarea, stabilirea obiectivelor, a telurilor pe care ne-am dori sa le atingem in 2016. De preferat ar fi sa ne stabilim praguri care pot fi atinse, care sa fie in concordanta cu puterile noastre, in special cele psiho-emotionale, asa ca nu incercati sa va promiteti singur imarea cu sarea, caci la final tot dvs. va veti inneca in propria amaraciune cauzata de potentiala dezamagire din cauza sanselor ireale de reusita. Asadar, primul sfat la inceput de 2016 este, lasand la o parte horoscopul care promite de fiecare data tot mai multe impliniri, sa va analizati propriile limite si frici, sa le constientizati pana intr-acolo incat nu doar sa invatati sa traiti cu ele, ci sa le integrati in viata dvs. de zi cu zi, ele la final disipandu-se si lasand locul formarii unor noi deprinderi mult mai utile si mai productive.

Femeile isi propun sa adapte cu fiecare an nou un stil de viata mai sanatos, care sa le confere nu doar echilibrul interior armonios, dar care sa le prezinte si la exterior intr-o forma noua, mai atragatoare, deci mai supla. Dupa cum bine stiti, toate dietele incep de la 1 al lunii, in special ianuarie, cand toate excesele facute cu ocazia sarbatorilor incep sa ingreuneze tractul digestiv, asa ca organismul si in principal stomacul incepe sa se revole si sa dea semne clare de colaborare deficitare cu restul organelor. Astfel doamnele se dau pe ciorba de varza, pe salate, se inscriu la programul riguros de recapatare a formelor pierdute din pricina sarmalutelor, iar salile de forta au noi cursanti, a caror seriozitate este adesea indoielnica, pentru ca prea putine din cele ce initial se inscriu vor mai fi tot la aparatele de forta si in martie, sau la finele lui 2016. Totusi, daca aveti o dama in apropierea dvs. care si-a propus sa scape de kilogramele acumulate in exces, nu o descurajati, din contra, oferiti-i tot spijinul dvs. emotional, caci de acesta va avea cea mai mare nevoie dupa ce isi va consuma energia pe pista de alergare.

Distribuie:

Lasă un răspuns