Apa plata pura – sursa sanatatii

apa si legumeA facut furori sintagma „apa plata cu lamaie” si este inca foarte utilizata de doamnele si domnisoarele care vor un corp de invidiat. Apa este unul din principalele elemente din natura care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, iar lamaia este recunoscuta pentru beneficiile antioxidante. Ceea ce ne creeaza semne de intrebare uneori este apa plata imbuteliata, iar in ultima perioada studiile cu privire la calitatea acesteia confirma necesitatea investigarii sursei din care provine apa pe care o bem.

Ultima actiune cu privire la calitatea apelor din Romania, efectuata de ANPC in perioada mai-iunie 2014, releva faptul ca multe ape nu respecta regulile puritatii si nici pe cele ale comercializarii lor. S-au constatat „caracteristici organoleptice neconforme (prezenta Escherichia coli si a bacteriilor coliforme, conform CNIEP Larex), parametri fizico-chimici neconformi cu cei declarati (diferente de pana la 10 ori mai mici fata de parametri declarati si cei determinate), comercializarea unor ape minerale cu data durabilitatii minimale depasita, nerespectarea conditiilor de pastrare si depozitare recomandate de producatori„  si multe altele. (Sursa: ANPC)

Asadar, trebuie sa acordam o atentie deosebita atunci cand cumparam apa din supermarket sau magazine de cartier, deoarece aceasta poate incalca regulile de comercializare si ne poate afecta sanatatea.

Cum putem avea apa plata in propria gospodarie?Este cunoscut deja faptul ca prin fierbere este eliminat doar clorul din apa, cele mai periculoase toxine ramanand in continuare in continutul acesteia, regasindu-se ulterior si in mancarurile pe care le pregatim pentru cei dragi noua. In plus, apa fiarta  nu este mineralizata, privandu-ne de substantele nutritive atat de necesare organismului.

Insa, noile tehnologii fac posibila existenta apei plate in propria noastra gospodarie. Unul din cele mai apreciate sisteme de filtrare a apei este disponibil acum si pentru uzul casnic. Sistemul de filtrare prin osmoza inversa, prin intermediul unei membrane semi-permeabile si a unui postfiltru,  elimina pana la 99% din bacterii si toxine si ii reda apei mineralele organice. Acesta se instaleaza direct la reteaua de apa si ofera o apa vie, purificata, ce nu ne pune sanatatea in pericol. Osmoza in 5 etape de filtrare este sistemul de referinta, un echipament fiabil pentru noi si cei dragi, care garanteaza o calitate optima a apei in orice circumstante la un pret imbatabil. Cu acest echipament reusim sa avem chiar la chiuveta noastra apa plata pe care sa o utilizam atat pentru baut cat si pentru gatit, ceai, cafea, pentru bebelusi, in curele de slabire, etc.

Osmofilter este unul din principalii comercianti de sisteme de filtrare prin osmoza inversa, oferind cumparatorilor sisteme performante de filtrare a apei pentru consumul propriu.

Sursa: www.osmofilter.ro

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *