Exfoliere pentru ten gras

Tenul gras reprezinta o mare problema in special pe timp de vara datorita faptului ca din cauza transpiratiei luceste si mai mult. Este foarte important sa iti exfoliezi tenul gras intr-un mod corespunzator. Trebuie sa il exfoliezi in asa fel incat sa pastrezi o parte din uleiurile necesare elasticitati pielii.

Situatia tenului gras se inrautateste din cauza caldurii, a prafului si a transpiratei excesive si de aceea trebuie sa stii cum sa il cureti dar fara sa il agresezi.

Produsele din comert sunt compuse din ingrediente chimice iar pielea este privata de uleiurile naturale. Din cauza acestui lucru pielea se poate usca si pot aparea cosuri si pete. Se cunoaste faptul ca tratamentele naturale sunt cele mai eficiente. Au foarte multe beneficii pentru piele si sunt eficiente pe termen lung. Va vom oferi astazi o reteta ideala pentru exfoliere, pentru strangerea porilor si pentru eliminarea ridurilor.

Ai nevoie de:

  • un albus de ou
  • o lingurita de coaja de portocala uscata si macinata

Mod de preparare: bate albusul si amesteca-l cu pudra pe care ai obtinut-o din coaja de portocala uscata. Inainte de a aplica amestecul pe fata trebuie sa iti speli foarte bine tenul. Lasa masca sa actioneze pe fata timp de 3-4 minute iar la final spala-te cu apa rece. Ulterior tamponeaza fata cu un prosop din bumbac curat.

ten gras

 

Distribuie:

Lasă un răspuns