Cadouri pentru el

Nu stiu pentru voi cum este, dar eu de cele ai multe ori dupa zilele de 1 si 8 martie simt o oarecare vinovatie, pentru ca imi dau seama ca este o perioada in care sotul meu face tot posibilul sa ma rasfete, fara ca acest lucru sa se compensez in vreun fel in timpul anului.

Situatia este cu atat mai dificila cu cat este expemplul de sot perfect care ma ajuta cu treburile casnice si in bucatarie si este mereu atent cu mine. Din aceste motive m-am hotarat ca anul acesta sa ma revansez. Daca si voi sunteti in aceast situatie ca a mea aveti mai jos cateva idei care pe mine m-au inspirat in alegerea cadoului perfect :

  • O seara de masaj. Si ei merita sa fie rasfatati si sa se relaxeze din cand in cand desi poate nu ar recunoaste acest lucru niciodata.
  • Bilete la meciul cu echipa favorita. Desi de obiciei si le cumpara singur, este constient de faptul ca pentru tine plecatul lui la meci si dupa la bere cu prietenii este un lucru pe care il tolerezi sau cu care esti complet de acord, sa nu parem prea posesive :
  • ) . Iti dai seama ca, cu atat mai mare va fi uimirea cand va vedea ca biletele pentru urmatorul meci vin chiar de la tine.
  • O zi de rasfat doar pentru el. Ce ar fi ca pentru o zi sa faceti doar ce vrea el. Sincer cel putin in cazul meu de cele ma multe ori el este cel care se sacrifica mergand la o partida de shopping. Poate ar fi cazul sa ne sacrificam si noi sa ne jucam pe calculator cu ei. Cine stie, poate pana la urma chiar o sa ne placa.

Binenteles ca sunt si lucruri materiale pe care le puteti cumpara, dar sincer cred ca aceste gesturi simple cateodata conteaza mai mult intr-o relatie decat o camasa noua.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *