Cum putem alege muzica potrivita la o nunta

Cum putem alege muzica potrivita la o nunta

Fara indoiala ca la o nunta trebuie sa fii atent la foarte multe detalii . Toate sunt importante si de ele depinde reusita petrecerii.Incepand de la alegerea locatiei in functie de tematica nuntii si pana la alegerea unei formatii nunta profesionista care sa intretina atmosfera de veselie si bunadispozitie. Asadar, muzica de toate genurile: cover, muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere este unul din elementele esentiale ale petrecerii. Fiecare se gandeste cum putem alege muzica potrivita la o nunta. 

In articolul de fata voi sugera cateva idei legate de tipul de muzica si de formatii nunta pe care le putem alege. 

La stilul de nunta, muzica potrivita

Cred ca mai intai trebuie sa stabilim tematica nuntii. In functie de aceasta, ne putem gandi la alegerea unei formatii sau taraf. De exemplu, unei nunti in mediul popular i se potriveste mai bine un taraf ce canta in exclusivitate muzica populara si lautareasca. Unei nunti vintage i s-ar potrivi o formatie nunta care sa interpreteze cover-uri internationale ale anilor’50, ’60, dar si muzica usoara. Putem sa avem o nunta traditionala si atunci sa alternam muzica populara cu cea de petrecere sau chiar manele . 

Cum putem alege muzica potrivita la o nunta

Cum putem face ca invitatii sa fie multumiti

La o nunta sunt invitati de toate varstele. Pentru alegerea muzicii trebuie sa tinem cont de gustul nostru, de cel al persoanelor mai in varsta, dar si al tinerilor. Deci, in ce ordine alegem? Discutam cu formatia nunta aleasa si consultam play list. Cred ca ar fi bine sa alegem mai intai melodiile preferate ale noastre, mai ales pentru dansul mirilor si apoi sa selectam  melodii de muzica populara sau usoara pentru persoanele mai invarsta si mai multe melodii cover, rock pentru tineri, deoarece ei danseaza mai mult. 

Cum putem alege muzica potrivita pentru nunta

Nu exista reguli dupa care sa alegem muzica potrivita care sa placa tuturor. De exemplu, niste prieteni care aveau nunta programata peste un an, au venit in vizita si au ascultat intamplator un band interesant care le-a placut foarte mult. Imediat au zis: Acest band il vrem sa cante la nunta noastra. Si, intamplator, asa a fost.Melodii cover, muzica populara sau usoara, muzica de petrecere , toate au creat emotie fiecarui invitat, indiferent de varsta si au umplut ringul de dans.La orice tip de nunta, este recomandat sa se imbine  traditionalul cu modernul, muzica de petrecere cu ultimile cover-uri internationale. 

Asadar, pentru o distractie de neuitat, ai nevoie de o muzica pe masura si de o formatie nunta care sa-ti stea alaturi.    

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns