Ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale

Ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale

Aniversarea căsătoriei este un prilej de bucurie și de sărbătoare. Însă în momentul în care trebuie să alegi un cadou pentru aniversarea căsătoriei tale, s-ar putea să fii pus/pusă într-o situație cât se poate de dificilă. Deși există un infinit de opțiuni, nu știi niciodată care este cel mai potrivit cadou pentru o astfel de ocazie. Nu îți fă griji, pentru că te vom ajuta să decizi ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale.

Înainte de a alege un anumit cadou, trebuie să știi că darul perfect este unul care simbolizează relația voastră. Așadar, iată câteva idei care să te inspire în găsirea cadoului ideal pentru aniversarea căsniciei.

Ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale
Ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale

Ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale

Alege un cadou bazat pe o temă a căsniciei

Știai că există câte o temă pentru fiecare an al căsniciei? Alege un cadou care să se potrivească acesteia. Dacă nu știi ce reprezintă fiecare an de căsnicie, poți consulta această listă:

1 an – nunta de hârtie

2 ani – nunta de bumbac

3 ani – nunta de piele

4 ani – nunta de fructe sau de flori

5 ani – nunta de lemn

6 ani – nunta de zahăr sau de fier

7 ani – nunta de lână sau de cupru

8 ani – nunta de bronz sau de lut

9 ani – nunta de răchită

10 ani – nunta de tinichea sau de aluminiu

11 ani – nunta de oțel

12 ani – nunta de mătase

13 ani – nunta de dantelă

14 ani – nunta de fildeș

15 ani – nunta de cristal

20 ani – nunta de porțelan

25 ani – nunta de argint

30 ani – nunta de perlă

35 ani – nunta de coral

40 ani – nunta de rubin

45 ani – nunta de safir

50 ani – nunta de aur

55 ani – nunta de smarald

60 ani – nunta de diamant

65 ani – nunta de alabastru

70 ani – nunta de platină

75 ani – nunta de diamant

Alege un cadou aniversar bazat pe o colecție

Dacă partenerul tău este colecționar, este foarte ușor să găsești cadoul ideal pentru el. de exemplu, dacă îi place să colecționeze mașini în miniatură, caută o mașină pe care nu o are în colecție si oferă-i-o drept cadou aniversar. Dacă partenerei tale îi plac bibelourile, alege unul care va completa minunata ei colecție.

Optează pentru un cadou plin de farmec

Ideea unui cadou este să aibă farmec, iar în cazul aniversării căsătoriei, acesta trebuie să conțină o oarecare doză de romantism. Scrie-i o scrisoare de dragoste, din toată inima. Alege o hârtie frumoasă, pe care o poți completa cu un trandafir, sau cu atâția trandafiri câți ani de căsnicie sărbătoriți.

Alege un cadou care i-a lipsit de la nuntă

Dacă partenerul tău/partenera ta simte că a lipsit ceva de la nuntă, poți acum să schimbi acest lucru. De exemplu, dacă pozele de la nuntă nu au fost pe atât de grozave pe cât și le-a dorit, poți programa o ședință foto în care să recreați pozele. Soției tale nu i-au plăcut florile de la nuntă? Surprinde-o cu un buchet de flori minunate. Așadar, dacă nu știi ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale, gândește-te ce i-a lipsit partenerului sau partenerei de la nuntă și rezolvă situația.

Alegeți cadoul aniversar împreună

După un anumit timp petrecut în calitate de soț și soție, s-ar putea să nu vă mai doriți să vă oferiți unul altuia cadouri personalizate. În schimb, puteți opta pentru achiziționarea unui cadou comun. De exemplu, dacă aveți grădină și vă plac florile mari, tufișurile ornamentale, sau pomii, puteți opta pentru un ghiveci cu o astfel de plantă, care să vă placă amândurora.

Sfaturi pentru cadoul aniversar

Nu uita niciodată de aniversarea căsătoriei. Noteaz-o în calendar, setează o alertă pe telefonul mobil, sau alege orice variantă care îți va aminti de fiecare dată. De asemenea, asigură-te că îți amintești din timp, pentru a putea pregăti cadoul aniversar.

Include un cartonaș cu mesajul tău în cadoul aniversar. Acesta este un mod plăcut și distractiv prin care vă veți aminti aniversarea chiar și peste ani.

Nu oferi lenjerie drept cadou aniversar. De asemenea, nu oferi un cadou practic pentru locuința voastră.

Dacă nu știi ce cadou să alegi pentru aniversarea căsătoriei tale, inspiră-te din ideile de mai sus. În plus, asigură-te că, indiferent de ceea ce alegi, cadoul să fie oferit din dragoste.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *