Ce gatim in vacanta – rapid si sanatos

mancare la plaja

Ce gatim in vacanta sau in fiecare zi pentru familia noastra? Nu putine sunt datile in care gospodinele se plang ca nu stiu ce sa mai gateasca, asa incat sa mai roteasca retetele, pentru a nu plictisi sau suprasatura papilele gustative ale celor dragi, de dragul carora gatesc mai intai de toate.

Nu este usor sa intocmesti un meniu variat atunci cand ai mofturosi si pretentiosi la masa. Poate fi o reala provocare sa incerci sa multumesti pe toata lumea atfel incat la final roadele muncii tale in bucatarie sa fie cu adevarat apreciate si incurajate ca perspectiva. Tocmai de aceea, doamnelor, nu va sfiiti sa incercati lucruri noi, indrazniti si rezultatele s-ar putea sa fie nesperate. Treceți o astfel de pulbere de orz verde pe lista de cumparaturi, faceti-o chiar acum.

Jucati-va si obtineti un amestec care sa ii puna in dilema spre a-l identifica pe mesenii dvs. Folositi-va de lucrurile aparent simple, dar a caror substrat reuseste sa pacaleasca pana si burtile generoase ale gurmanzilor. In acest fel, va veti pastra un aer tainic, veci fi apreciata si chiar invidiata de celelalte femei, care nu vor putea curiozitatea sa-si potoleasca si va vor solicita negresit reteta minune.

Ce gatim in vacanta?

Pentru desert, puteți cumpăra acest lapte de migdale, care sa fie pe buzele tuturor multa vreme din momentul servirii, deci sa fie un desert memorabil, pe care toti sa si-l aminteasca si doar inchizand ochii si reactivandu-si simtul gustativ. Ce placere, ce festin !

Ne dorim mancaruri usoare, care sa ne permita o libertate totala de miscare, dar care totodata sa ne confere aportul zilnic necesar de substante nutritite, asa incat sa functionam la capacitate maxima, nu-i asa, doamnelor ? Atunci sa uitam de retetele traditionale, grase, care sunt total nesanatoase si sa ne concentram atentia spre nou, spre modern si, deci, spre sanatatea care ne priveste in mod direct, mai ales daca e implicata si cea a altora, pe care ii avem la masa zi de zi.

Profitand de faptul ca ne aflam in perioada de an preferata, deci in vacanta, trebuie sa invatam, asta daca nu am facut-o deja, sa ne eficientizam timpul pe care il petrecem in bucatarie, incat sa nu stam mai mult decat e esential necesar printre oale si vapori de caldura, cand plasa, soarele, nisipul si valurile ne asteapta. Trebuie sa invatam ce gatim in vacanta, incat sa fie ceva rapid, dar si sanatos.

Cu cat mai putine minute la foc, in bucatarie, cu atat mai multe minute de bronz natural, deci schimbul pare profitabil, nu-i asa ? Propunem asadar sa evadam din cotidian, sa ne luam ingrediente usor de mixat in geanta de plaja si sa ne racorim pe nisipurile fierbinti cu un shake savuros din ingrediente 100% naturale.

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *