Ce sa faci cand viata iti da numai lamai?

Sunt o mama singura cu 2 copii superbi. Sotul meu ne-a parasit acum 2 ani si nu ne ajuta absolut deloc. Deci, ce e de facut? La 30 de ani nu e usor sa ai grija de 2 suflete de 5, respectiv 4 ani. E destul de greu. Dar… am incercat sa ma descurc. Am un job destul de greu sis tau multe ore peste program pentru a putea avea un salariu acceptabil. Mi-am propus sa va dau cateva sfaturi in materie de parenting.

Gradinita Rainbow Kids

In primul rand, cautati gradinita bucuresti, pentru a va duce copiii si a va asigura ca totul este ok si sunt ingrijiti! Eu am ales o gradinita particulara, cu afterschool si face parte din gama gradinitelor particulare sector 5. Sunt foarte multumita de ei si ii duc acolo de 1 an si jumatate. In al doilea rand, asigurati-va ca petreceti sufficient de mult timp cu ei.

Gradinita Rainbow Kids

E important sa ma asculte. Daca nu m-ar asculta, as innebuni. De ce spun asta? Pentru ca lucrez 6 zile pe saptamana doar ca sa ne ofer un trai decent si sa nu fiu intrebata de 30 de ori daca pot sa le cumpar si lor ceva dulce. Vreau sa imi permit vacante si sa nu duca lipsa de nimic. Tocmai din acest motiv, am nevoie ca ei sa ma asculte si sa imi fie alaturi. Cand ii duc la gradinita, se uita in ochii mei, de parca ar vrea sa petreaca mult mai mult timp cu mine. Sunt constienta de acest lucru. Si mi se rupe sufletul. Dar… unde sa ma duc si incotro sa o apuc? Sunt singura pe lume iar ei sunt tot ce am.

In vara anului trecut, picasem intr-o depresie urata si nu puteam deloc sa vad viata cu niste ochi mai optimisti. Imi schimbasem job-ul, castigam mai putin, nu aveam un sot si eram mama a 2 suflete nevinovate care ma intrebau tot timpul:”Unde e tati?”.

Gradinita Rainbow kids

Acum… ma simt mult mai relaxata. De ce? Pentru ca am inteles defapt ca trebuie sa luam totul ca atare. Acum… sunt mama si tata pentru copiii mei si sunt mandra de acest lucru. Reusesc sa le ofer cam tot ce au nevoie si mai petrec si timp cu ei. Mihai si Andrei… sunt niste baieti tare natafleti si sunt fericita ca m-au ales ca mama. Va recomand cu drag rainbowkids.ro , sunt tare intelegatori si le ofera copiilor vostri o educatie ca la carte.

 

Va pup

Cu drag, o mama singura, pe nume Adriana!

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *