Ce trebuie să știi dacă vrei să angajezi un animator pentru copii

animatori copii

Momentul alegerii unui animator pentru petrecerea copilului tău poate fi o experiență destul de stresantă, chiar o adevărată provocare! Nu ți-ai dori pe cineva aleatoriu care să se ocupe de copii, mai ales că decizi să-i lași pa mâna unui străin.

Așa că am adunat în acest articol câțiva pași pentru a te ajuta să alegi cei mai buni animatori copii, profesioniști, persoane în care să ai încredere că poți lăsa 20 de copii și care să facă din o simplă petrecere una de succes.

1. Apelează doar la companiile locale

În cazul în care suni la un animator pe care l-ai găsit întâmplător pe internet. Cel mai bine e să-l întrebi de unde e și unde își desfășoară activitatea mai exact. Dacă e departe, e posibil să accepte să vină însă poate cere și bani pentru transport și astfel costurile finale vor fi mai mari.

Cel mai bine e să apelezi la servicii locale, astfel poți întâlni și persoanele respective și în cazul în care ai vreo urmă de îndoială poți renunța oricând.

2. Poți apela și la organizatorii de evenimente

Planificatorii evenimentelor primesc zeci de contacte de la companii profesionale și artiști de divertisment de toate tipurile și prețurile. Dacă apelezi la ajutorul acestora, atunci te poți asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii.

Cheia este să suni din timp! Animatorii buni e posibil să fie rezervați din avans și va fi destul de greu să găsești o portiță liberă.

3. Fii atent pe cine alegi!

Trebuie să amintim aici că este necesar să faci un contract cu animatorii. Pentru a avea un contract valid, va trebui să știi numele animatorilor și firma cu care alegi să lucrezi. Există multe companii de acest gen care nu sunt licențiate să utilizeze anumite costume și astfel nu sunt companii legale.

Un contract cu astfel de companii nu e legal și nu ai nicio protecție în cazul în care apare vreo problemă.  Trebuie să știi toate detaliile despre compania la care apelezi.

4. Fă o alegere nu doar în funcție de preț

Când iei o alegere, nu ar trebui să ții cont doar de preț. E posibil să fii tentat să alegi cel mai mic preț. Fă asta doar dacă ești sigur că echipa de animatori e profesionistă și au o reputație bună.

Acest lucru îl poți observa și din modul în care este construit site-ul web, reclama, pozele pe care le au și informațiile pe care le pun la dispoziție.

Principalele întrebări pe care ar mai trebui să ți le pui sunt: Câte persoane vor veni exact și ce vor face ceilalți copii în timp ce unii sunt pictați pe față? Animatorii au calificări pe care le-ar putea demonstra? Au recomandări bune de la școli sau de la alți părinți?

Atunci când alegem echipa de animatori pentru petrecerea copilului nostru, trebuie să fim atenți la toate detaliile. Nu doar la cele de suprafață.

Bineînțeles, principala cerință e ca animatorul să facă lucrul cu drag și veselie. Pentru a fi sigur că copilul tău este în siguranță, ar trebui să pui la punct și lucrurile enumerate mai sus.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *