Cel mai bun mod pentru a scapa de kilogramele in plus

Degeaba va chinuiti cu o dieta drastica daca din activitatile zilnice lipseste miscarea. Sportul, cat de putin, dar facut zilnic va ajuta enorm. Un regin fara sport abia se va observa dupa zile intregi de chin alimentar, pe cand ajutat de cateva minute de miscare se va cunoaste imediat si in plus puteti manca ceva mai normal.

Iata cateva metode de miscare care pot arde rapid caloriile si nu necesita abonamente pretentioase la o sala de fitness :

Step aerobic – arde aproape 800 de calorii pe ora iar combinat cu cateva exercitii precum abdomene, va ajuta sa slabiti si sa va intariti musculatura.

Dans – unul cu pas grabit nu numai ca va binedisspune dar va ajuta si sa ardeti cateva sute de calorii. Puteti dansa si acasa fara investitii in cursurile de dans.

Inot -relaxant si revigorant mai ales in perioadele calde este o adevarata desfatare pentru corp si minte sa petreceti cateva ore fie la bazin, fie in apa marii, iar bucuraia va fi si mai mare cand veti vedea ca ajuta si la silueta.

Ciclism– sau role (de ce nu) mai ales in perioada de vara nu trebuie facut la sala pe o bicicleta statica ci in aer liber. Va plimbati, admirati peisajele, va relaxati si in timpul acesta caloriile dispar in numar foarte mare.

Sarit coarda – jocul copilariei practicat intr un ritm alert va ajuta sa scapati chiar si de 700 de calorii pe ora iar ca si cele mentionate mai sus, investitia este minima.

Jogging – nu aveti  nevoie decta de un trening si niste adidasi comozi si puteti porni la fel ca si cu bicicleta sau rolele la vizitat orasul si scapat de calorii.

Aveti asadar cateva exemple ieftine, pe care si le poate prmite oricine, de scapat de kilogramele in plus. Nu trebuie sa mai aveti decat ambitie sa incepeti !

Distribuie:

Lasă un răspuns