Cele mai mari greseli in progamul vostru de exercitii

   Articolul de mai jos este dedicat persoanelor care au deja un program de exercitii, dar nu obtin rezultatele dorite. Mai jos gasiti 5 dintre cele mai frecvente greseli intalnite in cadrul programelor de exercitii si care ar putea fi si cauza pentru care stagnati.

  1. Unul dintre cele mai mari greseli pe care le facem in cadrul exercitiilor noastre este de a nu lua in calcul anumiti factori care pot face ca exercitiile noastre sa fii mult prea solicitante si in timp sa duca la oboseala cronica.Printre factori pe care in mod normal ar trebui sa ii luam in considerare se numara: nivelul ridicat de stres, varsta, nivelul de hormoni, lipsa de odihna sau a unei vieti echilibrate. Daca te confrunti cu aceasta oboseala datorita nivelului hormonal ,este indicat sa iti creezi programul de exercitii in asa fel incat sa corectezi aceste probleme, in combinatie cu un regim de viata care sa aiba acelasi efect.
  2.  De cele mai multe ori ne asteptam ca lucrurile sa se intample peste noapte, sau ca in urma anumitor exercitii pe care le facem rezultatele sa fie uimitoare. Aceste asteptari nerealiste nu fac nimic altceva decat sa ne creasca nivelul de frustrare asa ca nu uita ca pentru a ajunge la rezultatul dorit ai nevoie de rabdare si de multa munca.
  3. Odata inceput programul de exercitii, organismul tau se va adapta si el la noul mod de viata. Este foarte important ca sa tii cont de acest aspect si sa nu uiti ca totul ar trebui sa se faca in trepte si ca si tu trebuie sa te adaptezi de asemenea, cest lucru va evita stagnarile de greutate ce au loc pe parcursul programului.

   Ar mai fi multe lucruri se spus pe marginea acestui subiect, si cel mai important lucru pe care ar trebui sa il retineti este ca, fiecare dintre noi este unic si asa ar trebui sa fie si programul nostru de exercitii pentru ca efectele sa fie cele dorite.

Distribuie:

Lasă un răspuns