Sportul un mod de viata!

Din puntul meu de vedere o viata sanatoasa se compune din doua aspecte: o alimentatie sanatoasa si sport. Daca despre primul din cele doua aspecte am tot discutat si privind in jurul meu imi dau seama ca multa lume chiar incearca sa aiba o alimentatie echilibrata si sanatoasa cea de adoua este mai greu de pus in practica. Totsi indiferent daca vreti doar sa slabiti sau vreti sa va schimbati definitiv stilul de viata este bine sa fiti constienti ca una fara cealalta nu prea pot coexista.

Sunt singura ca toata lumea stie ca este bine sa faci sport si miscare, pana la urma asta ni se spune inca de cand suntem mici si totusi iata cateva lucruri care poate va vor ajuta sa va indreptati catre activitati sportive :

Daca vreti sa alegeti un sport in functie de numarul de calorii pe care le puteti pierde mai jos gasiti cateva sporturi si numarul de calorii consumate daca le practicati. Tineti totusi cont ca numarul de calorii consumate depinde mult de greutatea pe care o aveti asa ca o persoana care cantareste 90 de kg va consuma mai multe calorii decat una care are 50 de kg.

  • Badminton: 305 calorii – asa ca tot a venit primavara hai sa ne bucuram in parc de o ora de miscare si distractie;
  • Fotbal: 420 de calorii – un sport pentru barbati dar nu numai;
  • Frisbee: 120 de calorii – v-ati gandit ca o iesire la gratar cu prietenii va poate ajuta sa pierderi si calorii ? Uite ca nimic nu este imposibil;
  • Squash: 660 de calorii – nu este de mirare ca acest sport a devenit atat de popular in ultima vreme;
  • Tenis: 440 de calorii – un sport ce nu are nevoie de nici o descriere si este si ceva mai putin agresiv decat squash-ul;
  • Artele martiale: 580 de calorii – un sport care te ajuta sa castigi mai mult decat sanatate fizica.
Distribuie:

Lasă un răspuns