Luxul are un nou nume – Bijuteria Ricardo

Bijuteria Ricardo Bucuresti combina luxul si stralucirea necesare pentru a iesi in evidenta din anonimat. Aceasta bijuteri va pune la dispozitie cele mai deosebite bijuterii din aur sau argint, cu  sau fara pietre pretioase. In plus,ofera un pachet intreg de servicii pentru reparat, gravura sau montari de pietre.

Bijuteria Ricardo are 3 magazine in Bucuresti: Bijuteria Ricardo Bucur Obor, Bijuteria Ricardo Complex Sir si Bijuteria Ricardo Complex Rahova. In toate cele trei locatii, puteti beneficia de aceleasi oferte si produse speciale. Oferta generala consta in: vanzarea bijuterii de aur si bijuterii de argint, servicii de reparatii bijuterii, comenzi bijuterii, amanet bijuterii din aur.

prezentare bijuteria ricardo

Modelele comercializate cu liniile bine definite, finisajul, stralucirea pietrelor sau modelele deosebite ale bijuteriilor recomanda Bijuteria Ricardo ca un paradis al bijuteriilor in care primeaza bunul gust, eleganta si rafinamentul toate la un pret foarte bun.

Produsele recomandate sunt reprezentate de bijuterii unicat, inele de logodna si verighetele de nunta.  Bijuteria sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de reparatii bijuterii, gravura, montari pietre pretioase/ semipretioase, comenzii de bijuterii la cererea clientului sau achizitionarea de bijuterii din aur.

Pentru ca acolo unde se reuneste luxul cu stralucirea si se naste eleganta, apare o bijuterie ce o defineste – Bijuteria Ricardo.

Distribuie:

Lasă un răspuns