Cum desenezi o floare – margareta

Iti place sa incerci tot felul de lucruri noi cu copilul, dar ai ramas in pana de idei? Copiii adora sa deseneze, insa trebuie sa ii ajuti sa descopere toate lucrurile minunate pe care le pot crea desenand. In continuare, te vom ajuta sa desenezi o floare, mai precis iti vom arata cum sa desenezi o margareta. Poti urmari un tutorial despre cum sa desenezi o floare, iar apoi sa iti inveti copilul cum sa deseneze o margareta. Doar urmeaza cativa pasi si vei obtine o margareta deosebit de frumoasa.

cum desenezi o floare

Ustensile necesare pentru a desena o margareta

Pentru a desena o margareta, ai nevoie de:

  • Un creion
  • O radiera
  • O coala alba
  • Un pix negru

Cum desenezi o floare?

Pentru inceput, vei folosi creionul. Vei incepe cu realizarea conturului exterior, si anume, cu un cerc. Apoi, vei desena mijlocul florii, adica un cerc mai mic, in mijlocul celui mare, pe care l-ai desenat initial. In continuare, va trebui sa creezi petalele. In general, o margareta are numeroase petale. Asadar, imparte cercul principal in mai multe parti, mai mult sau mai putin egale.

Este momentul sa utilizezi pixul. Pe conturul pe care l-ai creat cu creionul, traseaza cu pixul conturul petalelor. De aceasta data, vei crea petalele in diferite forme, pentru a parea reale. Petalele vor avea o forma usor curbata. Adauga in fiecare dintre petale cateva linii cu pixul. Creeaza linii curbate, ondulate. Creeaza umbre in mijlocul florii, adaugand mici dungi cu pixul negru, la baza fiecarei petale, intre liniile adaugate anterior. Adauga cateva puncte in mijlocul florii.

Este momentul sa stergi conturul exterior, pe care l-ai realizat cu creionul.

In continuare, este timpul sa desenezi tulpina si frunzele. Pentru tulpina, deseneaza linii curbate. Frunza margaretei trebuie sa aiba capete ascutite, neregulate. Dupa ce ai realizat conturul frunzei, adauga cateva liniute in interior. Deseneaza cate o frunza pe fiecare parte a tulpinii.

Distractie placuta!

 

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *