Decoratiuni florale pentru masa de Craciun

Decoratiuni florale pentru masa de Craciun

Pregatirile pentru Craciun sunt tot mai aproape, dar tu nu stii cum sa impodobesti masa de Craciun, pentru a-ti impresiona familia si musafirii. Cea mai sigura metoda de a obtine un aspect deosebit, demn de aceasta sarbatoare, este sa folosesti decoratiuni florale pentru masa de Craciun. Astfel de aranjamente vor aduce un strop de magie si culoare, exact in ton cu sarbatoarea. Dar pentru un efect maxim si demn de toata admiratia, trebuie sa alegi cu atentie aranjamentele. 

Alege cele mai frumoase decoratiuni florale pentru masa de Craciun

In continuare, iti oferim cateva idei de decoratiuni florale pentru masa de Craciun.

Decoratiuni florale pentru masa de Craciun
Decoratiuni florale pentru masa de Craciun

Aranjamente mici si colorate

Inlocuieste ideea unui aranjament imens cu buchetele mai mici de flori, pe care sa le amplasezi in diverse locuri pe masa. Poti opta pentru decoratiuni argintii si ramuri de brad. Acestea sunt specifice sarbatorilor de iarna. In plus, florile dau un plus de culoare aranjamentelor. Tine cont ca decoratiunile florale trebuie sa se asorteze cu fata de masa si cu farfuriile.

Alb si verde

Combinatia de alb cu verde este ideala pentru Craciun. Poti crea aranjamente deosebite folosind ramuri de brad si flori albe, precum crinii. Amplasati-le intr-o vaza argintie, pentru a oferi un plus de stralucire aranjamentului creat. Crinii sunt o alegere deosebita, intrucat pe langa aspectul minunat al florilor, te vei bucura si de parfumul lor.

Aranjamente cu flori si lumanari

Poti realiza un aranjament minunat, format din flori si lumanari. De exemplu, foloseste buretele special denumit oazis, pe care il poti cumpara din florarii. Amplaseaza pe el cate candele doresti – de exemplu, 3 sau 5 – si de jur imprejur aseaza flori, ramuri uscate si ramuri verzi. Vei obtine un aranjament exceptional, potrivit cu sarbatoarea.

Trandafiri in crengute de brad

Confectioneaza un aranjament format din trandafiri rosii, impreuna cu frunze de iedera si crengute de brad. Pentru a obtine un decor deosebit, aranjeaza trandafirii pe un burete special. De jur imprejurul lor, aranjeaza frunzele de iedera si crengutele de brad, astfel incat sa acoperi laturile buretelui.

Aranjament de flori proaspete

Acest aranjament arata ideal daca este amplasat intr-o frapiera. Daca nu ai asa ceva, o poti inlocui cu un vas argintiu. Umple frapiera sau vasul cu oazis, iar apoi insereaza ramurile de pin, astfel incat sa fie arcuite in jos, pentru a atinge suprafata mesei. Aranjeaza grupurile de flori si conurile de brad. Poti alege orice flori, dar cel mai bine arata cu trandafiri si hortensii. De asemenea, inainte de a amplasa conurile de brad in aranjament, prinde-le de bete de lemn sau sarma, pentru a evita sa cada.

Coronita de Craciun

In cazul in care masa este mare, cea mai buna alegere pentru decoratiuni o reprezinta o coronita de Craciun. Aseaza coronita in mijlocul mesei si plaseaza diferite lumanari in jurul ei. Ai grija ca lumanarile sa se asorteze cu fata de masa si cu tacamurile folosite.

De unde sa iei decoratiunile pentru masa de Craciun

 

In functie de preferinte, poti cumpara decoratiuni florale pentru masa de Craciun de la diverse florarii sau magazine, sau le poti confectiona chiar tu.

Distribuie:
Distribuie
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *