Sfaturi pentru intretinerea extensiilor de gene

Woman eye with make up
Woman eye with make up

Extensiile de gene sunt, cu siguranta, o solutie excelenta pentru infrumusetare. Orice barbat apreciaza o femeie cu gene lungi si bogate si orice femeie are mult mai multa incredere in propria persoana daca are niste gene perfecte.

Daca in trecut, singura solutie pentru imbunatatirea aspectului genelor era Rimelul, astazi, avem extensiile de gene. Toate femeile le cunosc, insa nu toate indraznesc sa isi puna, deoarece intretinerea poate sa fie destul de dificila.

Cei de la Eyelash Market  ne-au oferit niste sfaturi utile in legatura cu intretinerea genelor false.

  • Mergi la un salon pentru aplicarea genelor. Aplicarea genelor false fir cu fir presupune o munca titanica. Fiecare ochi are cel putin 70 de gene, asadar, daca vrei sa le motezi de una singura, s-ar putea sa stai ore intregi. Un salon de profesionisti te poate ajuta intr-un timp foarte scurt si iti garanteaza o imagine perfecta.
  • Asigura-te ca aspectul este pastrat pe termen lung. De regula, aplicarea genelor are o ” garantie” de pana la 90 de zile. Cu toate astea, in cele 90 de zile este bine sa mergi, din cand in cand, la salon. La fel ca si genele naturale, cele artificiale pica. DIn pacate, acestea nu se regenereaza, ceea ce poate duce la probleme.
  • Evita contactul cu apa timp de 48 de ore dupa aplicare. Dupa aplicarea genelor false este bine sa eviti contactul genelor cu apa. Acest lucru inseamna ca sunt de evitat dusurile fierbinti, sauna, solarul sau umiditatea ridicata. In cazul in care nu respecti aceasta regula, sunt sanse ca genele sa pice. Adezivul folosit pentru lipire trebuie sa se usuce foarte bine.
  • Foloseste un demachiant special. Sunt interzise demachiantele pe baza de ulei. Foloseste un demachiant special, care sa protejeze genele.
  • Nu folosi rimel! Daca ai gene false, nu folos rimel. Daca, totusi, vrei sa folosesti, opteaza pentru un rimel mai putin rezistent si aplica-l oar putin, pe varful extensiilor. Demachierea poate sa fie destul de dificila, deoarece vei avea nevoie de miscari foarte blande, care sa nu faca genele sa pice.

Extensiile de gene pot fi extrem de eficiente pentru o imagine perfecta, insa au nevoie de ingrijire speciala. Astfel, inainte de a le achizitiona, asigura-te ca stii exact care sunt activitatile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *