7 idei o seara romantica de succes

O seara romantica n-ar trebui să însemne neapărat rochie și machiaj de seară, restaurant și buget afectat. Există ocazii, și deloc rare, când cea mai bună întâlnire este cea petrecută în propria casă.  Dacă nu prea ai dispoziție pentru ieșit sau din orice alt motiv ai decis să organizezi o cină acasă, poţi încerca una dintre cele zece idei propuse de publicaţia „Huffington Post“ pentru o seară perfectă petrecută în atmosfera romantică a căminului.

Cum sa organizezi o seara romantica?seara romantica

  1. Gătiţi cina împreună.

Asta vă va mulţumi pe amândoi. Se solicită bună înţelegere, inventivitate şi o doză neaşteptată de senzualitate. Încercaţi o reţetă nouă sau chiar gătiţi cu ce aveţi prin casă. Pentru orice eventualitate, să ai și vreo gustare în frigider, ca să nu rămâneți flămânzi.

  1. Vin, flori, lumânări şi filmul preferat.

Poate aveți un film care vă place amândurora sau poate unul care-ţi place ţie foarte mult şi ai vrea ca şi partenerul să se bucure de el. Pentru cei care au ceva vechime în relaţie, puteţi să revedeţi primul film la care aţi fost împreună, care cu siguranţă va reaprinde flacăra pasiunii. Dacă iubita e amatoare de flori, poți comanda din timp un aranjament floral deosebit, care să ofere căminului un aer elegant, sau poți improviza singur cu vreo compoziție de culori.

  1. O gustare pe covor.

Imaginează-ţi faţa partenerului atunci când intră pe uşă după o zi grea de muncă şi găseşte o pătură întinsă pe jos în sufragerie, ornată cu lumânărele şi plină de feluri delicioase de mâncare. Merge foarte bine în combinaţia cu vinul și lumânările descrise mai sus.

  1. O seară de răsfăţ.

O seara romantica trebuie sa fie si o seara de rasfat. Pentru asta vei avea nevoie de uleiuri de masaj, prosoape curate, melodii ambientale, săruri de baie. Și puțin curaj.

  1. Planuri pentru o excursie.

E un joc în care învârţi globul pământesc cu ochii închişi şi unde se opreşte, acolo îţi doreşti să călătoreşti. Încearcă şi varianta cu site-ul de turism, iar bucuria unei călătorii viitoare, combinată cu berile băute în timpul planificării călătoriei, va încinge imediat atmosfera.

  1. Faceţi prăjituri.

Mai ales cele cu ciocolată vor necesita îndepărtarea excesului de cremă de pe faţa și gâtul partenerului. Iar dacă veți stabili o interdicție în a folosi mâinile pentru îndepărtarea acesteia, seara poate lua o întorsătură cu totul fierbinte!

  1. Muzică și dans.

O mică petrecere romantică: puţin jazz vechi care parcă se aude printr-un gramofon, un decor vintage – asta-i tot ce vă trebuie ca să vă teleportați în vremuri mai simple şi să vă distrați din plin împreună.

În general, șirul de idei poate continua la nesfârșit, iar fiecare cuplu își poate alege modul cel mai convenabil de a petrece o seară deosebită acasă. Ideea de bază este ca ambii parteneri să se încarce cu bună dispoziție și să lase imaginația să-și facă lucrul. În rest, e doar dragoste!

Distribuie:

Lasă un răspuns