In vizita la Palatul Parlamentului

De cat ori nu ai trecut pe langa aceasta impresionanta cladire si doar ai admirat-o de la distanta ? Totusi ar trebui sa va faceti timp intr-o zi si sa schimbati plimbatul in parc, mersul la film sau muzeu, cu o vizitata la Palatul Parlamentului.

Este cu siguranta un loc important din capitala datorita grandorii constructiei fiind cea mai mare cladire din lume pentru uz civil si cea mai scumpa cladire administrativa  dar si datorita deciziilor importante ce se iau in acel loc, decizii ce privesc intreaga populatie.

Pe langa ceea ce veti vedea inauntru din punct de vedere arhitectural, aveti inclus in turul acesta si panorama superba ce se poate admira de pe acoperisul Palatului Parlamentului si care va permite sa vedeti o mare parte din oras. Daca doriti aici va puteti opri la terasa pentru a va racori si a petrece putin timp avand o asemenea vedere asupra orasului.

Cu siguranta acasta vizita va impresiona si in plus este un mod placut de a petrece  timpul liber intr-o zi cu prietenii, familia sau cu un musafir din strainatate pe care il gazduiti.

Distribuie:

Lasă un răspuns