Maluro defineste eleganta

Maluro Accessories este modalitatea ce mai scurta prin care pasionatii de costume pot sa faca o arta din acest lucru. Site-ul ofera accesoriile potrivite oricarui tip de costum si il completeaza cu usurinta. Detaliile sunt cele care cotureaza o tinuta eleganta si stilata, iar produsele puse la dispozitia celor care viziteaza site-ul reprezinta interesul comunitatii pentru crearea unui adevarat stil.

 

Fondatorii acestui concept analizeaza piata careia i se adreseaza si studiaza fiecare stil in parte. Calatoresc prin lume si observa cu atentie diferitele stiluri abordate pentru a realiza cele mai cautate accesorii. Pe site intalnim cravate si batiste din matase, ace de cravata, papioane, sosete colorate, pini de rever si bratari cu bile de piatra sau sticla, toate in cele mai diversificate nuante. Accesoriile potrivite impreuna cu un costum croit bine pot da clasa si eleganta pe care multi barbati si-o doresc.

 

Pe langa faptul ca reprezinta o achizitie personala importanta, accesoriile pot fi cu usurinta un cadou ideal pentru cineva drag. Un barbat cu stil care se imbraca elegant indiferent de locurile in care merge se va bucura de acesta si il va purta, bineinteles, tot cu stil. Accesoriile se pot cumpara de pe site in formatul unor cutii care contin trei, patru sau sase produse la alegere. Astfel, cutiile bronze valoreaza 250 lei, cele silver 350 lei, iar cele gold ajung la 450 lei.

 

Cu toate ca sezonul rece este in continuare prezent, accesoriile Maluro sunt ideale pentru a putea iesi din tiparul culorilor reci. De altfel, culorile vii ale accesorilor si materialele de cea mai buna calitate fac din produsele site-ului un must have si sunt gata sa ofere acel ceva care lipseste din garderoba unui barbat stilat. Florin Dobre, un tanar designer de succes a purtat cu mandrie accesoriile Maluro in momentul lansarii colectiei “Floare de colt” despre care Vogue si British GQ au relatat ulterior.

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *