Mamicile care vor sa ramana active aleg antrenamentul fitness la domiciliu

antrenament la domiciliuStim cu totii ca, atunci cand devii mamica, prioritatile se schimba la 180 grade. Bebelusul devine universul tau, iar toate activitatile care iti ocupau timpul inainte de aparitia lui, trec pe locul secund. Cu toate acestea, este important sa ramai activa si sa iti pastrezi obiceiurile sanatoase. Unul dintre aceste obiceiuri il reprezinta activitatea fizica. Solutia oferita de studiourile de training personal este home personal training-ul. Ce reprezinta acest lucru? Home personal training inseamna ca un antrenor personal se deplaseaza chiar la tine acasa pentru a efectua programul de fitness, economisind in acest fel timp pretios, de care te poti bucura in familie.

Iulian Dinu, antrenor personal in cadrul Personal Trainer Studio, motiveaza alegerea unui home personal trainer: „Un antrenor personal care se deplaseaza la client acasa detine tot echipamentul necesar efectuarii antrenamentului si mentine acelasi nivel de functionalitate si eficienta a programului. Beneficiul principal al unui astfel de antrenament, efectuat acasa, este castigarea timpului cu deplasarile clientului la sala de sport si inapoi acasa. Acest tip de antrenament este potrivit pentru tinerele mamici, ele reusind sa-si recastige silueta dupa nastere, dar in acelasi timp reusesc sa-si dedice suficient timp copiilor lor”

De ce sa alegi un antrenor personal?

Daca inca te gandesti cum te poate ajuta un antrenor personal, am intocmit o lista cu beneficii in acest sens:

  • Rezultatele – in urma masuratorilor initiale si a stabilirii obiectivelor antrenamentului antrenorul personal intocmeste un program personalizat in vederea obtinerii acestora si se asigura, prin prezenta sa la antrenament, ca toate exercitiile sunt efectuate corect. Acest lucru micsoreaza perioada pana la atingerea obiectivelor si, in acelasi timp, diminueaza riscurile aparitiei unor afectiuni.
  • Varietatea – daca te-ai dus pana acum la o clasa de fitness si ai exersat cu acelasi profesor, alaturi de alti 20 de colegi, stii deja ca exercitiile sunt similare de la o ora la alta, ajungand la un moment dat sa inveti intreg programul. Un antrenor personal evita rutina si creeaza antrenamente care genereaza ”un soc”pentru organism si determina accelerarea arderilor.
  • Intensitatea – Asa cum am specificat si mai sus clasele de grup sunt adeseori similare de la o editie la alta, pastrand tiparul exercitiilor si intensitatea acestora. Un antrenor personal sustine clientul si il determina sa-si depaseasca propriile limite, abordand exercitii cu intensitate ridicata.
  • Functionalitatea – exercitiile executate la recomandarea unui antrenor personal nu numai ca te vor ajuta sa slabesti, dar iti vor dezvolta anumite abilitati extrem de utile in activitatea de zi cu zi, precum caratul copiilor, a bagajelor, etc.

Daca te-am convins macar putin ca ai nevoie de un antrenor personal si vrei mai multe informatii, intra pe www.personaltrainerstudio.ro si alege unul din pachetele disponibile sau suna la 0720.239.389 pentru o oferta personalizata.

Distribuie:

Lasă un răspuns